Jump to content
palitroque

[Arcade PC] Dance Dance Revolution A20 (Konami)

Recommended Posts

7 hours ago, tw3nz0r said:

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Enjoy. Maybe one day people will stop fucking up uploads.

thanks for the fix but butterfly still doesn't work yet I mean the server works and i assigned the port to the game (and butterfly does detect it) but nothing else happens and the game still gives a server error so until someone figures out how to make butterfly compatible with the new update there is just no way to play with e-amusement.

Edited by BlueSupernova22
proven false

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, BlueSupernova22 said:

thanks for the fix but butterfly still doesn't work yet I mean the server works and i assigned the port to the game (and butterfly does detect it) but nothing else happens and the game still gives a server error so until someone figures out how to make butterfly compatible with the new update there is just no way to play with e-amusement.

butterfly works just fine.

 

Here's a hint, don't assign a port.

Edited by tw3nz0r

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, BlueSupernova22 said:

thanks for the fix but butterfly still doesn't work yet I mean the server works and i assigned the port to the game (and butterfly does detect it) but nothing else happens and the game still gives a server error so until someone figures out how to make butterfly compatible with the new update there is just no way to play with e-amusement.

 

Hello,

 

I built butterfly from the latest official source code (so my latest "unofficial" build is now on version 1.3.0).

 

I disagree with your statement. The latest butterfly source code works on the latest 20200203 "clean" data. :) I've seen it (my "unofficial" build at least) work with others also. And yes, it also even works with 20190903 and even the "fan-made" 20200203 (which is essentially a "base" of 20190903 with added files). Although of course, some "events" won't show up in the older data (obviously because the older data doesn't contain the information of newer events).

 

Actually the steps haven't changed over time; it's the same procedure. But same observation as @tw3nz0r, that you're manually assigning a port. Is there a reason why you are doing it?

Edited by topet2k12001

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, BlueSupernova22 said:

thanks for the fix but butterfly still doesn't work yet I mean the server works and i assigned the port to the game (and butterfly does detect it) but nothing else happens and the game still gives a server error so until someone figures out how to make butterfly compatible with the new update there is just no way to play with e-amusement.

Try changing the server address to "http://localhost" in your ea3-config.xml file unless you want to connect to a real server I mean.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, topet2k12001 said:

 

Hello,

 

I built butterfly from the latest official source code (so my latest "unofficial" build is now on version 1.3.0).

 

I disagree with your statement. The latest butterfly source code works on the latest 20200203 "clean" data. :) I've seen it (my "unofficial" build at least) work with others also. And yes, it also even works with 20190903 and even the "fan-made" 20200203 (which is essentially a "base" of 20190903 with added files). Although of course, some "events" won't show up in the older data (obviously because the older data doesn't contain the information of newer events).

 

Actually the steps haven't changed over time; it's the same procedure. But same observation as @tw3nz0r, that you're manually assigning a port. Is there a reason why you are doing it?

Wow! Do i feel like an idiot, turns out my butterfly was not updated so I deeply apologize for thinking it wasn't working. My fault for not checking it thoroughly though. Also for the whole port thing technically the default port in butterfly is 80 but since my computer is for some reason occupying that port i had to change it to something else and assign it to the game so that way the game will connect to the butterfly server without any issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, michidady12 said:

It seems like this to me, it helps and the ddr does not startA20.png

You are not alone.... Today just stop working....

maybe butterfly does the trick

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 21 horas, g3nsvrv dijo:

You are not alone.... Today just stop working....

maybe butterfly does the trick

Nope, butterfly has nothing to do with it @topet2k12001 work is perfect tbh (run it in -ea and you'll get the same result). I'm running in the same issue since a week and I don't know why. (already tried the prop folder from tw3n and nope)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Quote

 

On 9/15/2020 at 12:58 PM, michidady12 said:

It seems like this to me, it helps and the ddr does not start

 

On 9/15/2020 at 1:16 PM, g3nsvrv said:

You are not alone.... Today just stop working....

maybe butterfly does the trick


 

 

 

 

@michidady12 @g3nsvrv


Hi guys,

 

Yes, @B4SH-T is correct; butterfly has nothing to do with it.

Why not try to download the full "clean" 2020-02-03 data dump instead? :) Don't make it complicated for yourselves.

 

I am able to "chop-chop" the 20190903 by using some parts of "clean" 20200203 and it works, but for your sake, if you're not familiar, then just do it the normal and simple way.

If you're running 20190903 and want to "convert" to 20200203, you only need to replace the following (from the "clean" 20200203 data dump):

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Why only these, you ask?

Well, since the transition from DDR Update Pack to DDR S.L.U.T. I have been maintaining a "file difference comparison" file. Basically I am maintaining a list of files and seeing if there are any new/deleted files across versions of data dumps, and/or if there is a change within those files. And I've been doing this comparison from the time I transitioned DDR Update Pack to DDR S.L.U.T. so this work started a week before the "clean" 20200203 data dump came. When the "clean" data dump became available, I of course added its file list to this comparison file.

 

In regards to:

 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

...refer to the comparison file for the details. There are some differences but very minor and shouldn't affect the ability of a "chop-chop" 20190903 to start properly. In fact, I used a "chop-chop" 20190903 as my test game when I was building butterfly 1.3.0 UNOFFICIAL, using the 4 files mentioned above from the "clean" 20200203 version. All the rest of the files in my 20190903 are "as-is."

Here's the comparison file if anyone is interested or doubtful:

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

screenshot-1600242454.png

 

 

In regards to butterfly: whether you use the current (now previous) version of butterfly (1.2.0 UNOFFICIAL) or the new one I just built (1.3.0 UNOFFICIAL); the game should still work. The only difference/additions of  the new butterfly source code (which I built as 1.3.0 UNOFFICIAL) are the following:

 

  1. New Feature: allows Golden League to be fully playable (so it creates additional tables in the butterfly.sqlite database...so if you still use 1.2.0 UNOFFICIAL then the only thing that won't work is the Golden League...but the game itself SHOULD still work).
  2. Fix: Ichika 2019 song pop-up notifications during card swipe screen are fully fixed. We were able to also "fix" it during 1.2.0 UNOFFICIAL but we had to use a "hackier" approach by using an older-dated arkmdxp3.dll (it was an August 2019 version). With the new butterfly source code we no longer have to resort to using older DLLs.
  3. Fix: Dan Course progress and "lamps" are saving properly. Same explanation as #2.

 

With that said, I don't see any of these causing the game to no longer work by switching to the newly-built butterfly.


If you are already exclusively using the "clean" 20200203 data dump and are seeing that crash, make sure you go inside the "modules" folder and move all those files to the main game "contents" folder.

 



I hope nobody's using DDR P.U.S.S.(I.E.) on the 20200203 "clean" data? It's not yet udpated to be compatible with the latest data dump. 'm updating DDR P.U.S.S.(I.E.) so that it will be easier for everyone to launch the game with the new butterfly and/or the new "clean" 20200203 data. I am overdue with the target I set for myself and I apologize; I'll try to finish it ASAP. In the meantime if you want to run the "clean" 20200203 and the latest 1.3.0 UNOFFICIAL butterfly, you may do so by starting the game "the traditional way," e.g.

 

  1. Run butterfly
  2. Run spice.exe (of course you should have run spicecfg.exe prior)
Edited by topet2k12001

Share this post


Link to post
Share on other sites

@michidady12 @g3nsvrv @B4SH-T

 

Please advise:

 

1. Data dump version (20190903? Fan-made 20200203? Clean 20200203? Etc.)

 

2. Butterfly version (1.2.0, 1.3.0, etc.)

 

3. Steps taken, leading to the error (because I want to replicate/reproduce the error on my end)

 

4. Any other detail you might want to add

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got the same error before where DDR launcher gets halted by the Access Violation Error and CTD.

What I did:

. download MDX-001-2020020300 prestine

. download fresh copy of bemanitools

. download Topet2k12001 new 1.3.1 Butterfly

. download ddrhax from Twenzor's discord

. download Twenzor's fix

. extracted MDX-001-2020020300 to designated folder

. copy and paste files from the /modules folder to /contents root

. copied all necessary Butterfly files inside the /contents folder

. extracted DDR-16 bemanitools, ddrhax, and Twenzor's fix inside the /contents folder

. edited /prop/ea3-config.xml and changed the 00000000s on these lines:

        <pcbid __type="str">00010203040506070809</pcbid>
        <hardid __type="str">00010203040506070809</hardid>

. right-click > properties on the /contents folder and unticked read-only

. installed java 8 and made sure that I have java 8 sdk included on my win 10 library. Note: Java 11 SDK caused some minor error on Butterfly 1.3.1.

. created card.txt

. ran config.bat and assigned my card.txt

. ran butterfly

. ran gamestart-16.bat

Edited by vinson77

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 3 horas, topet2k12001 dijo:

@michidady12 @g3nsvrv @B4SH-T

 

Please advise:

 

1. Data dump version (20190903? Fan-made 20200203? Clean 20200203? Etc.)

 

2. Butterfly version (1.2.0, 1.3.0, etc.)

 

3. Steps taken, leading to the error (because I want to replicate/reproduce the error on my end)

 

4. Any other detail you might want to add

That's the problem, I'm running the prestine from 20200203 data. butterfly use is kinda wrong to be mentioned here since is not a server issue. 

 

*Downloaded the data

*Unzipped file to a folder

*Moved the files from "modules" folder to "contents" folder

*Added Spice

*Run it (works like the first 2 times and then the error appears by no reason) 

 

 

I have only registered the dlls from "com"'s folder to run DDR, and running the game on "-ea" since butterfly has the same issue, as I mentioned, is not a server issue I guess. Don' t mention the PCBID beign default since I'm overrading it in a batch file

Edited by B4SH-T

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/16/2020 at 9:18 PM, B4SH-T said:

That's the problem, I'm running the prestine from 20200203 data. butterfly use is kinda wrong to be mentioned here since is not a server issue. 

 

*Downloaded the data

*Unzipped file to a folder

*Moved the files from "modules" folder to "contents" folder

*Added Spice

*Run it (works like the first 2 times and then the error appears by no reason) 

 

 

I have only registered the dlls from "com"'s folder to run DDR, and running the game on "-ea" since butterfly has the same issue, as I mentioned, is not a server issue I guess. Don' t mention the PCBID beign default since I'm overrading it in a batch file


TL;DR: here's my ea3-config for "clean" 20200203 data dump. I have two (2) varaiants/formats; both have been tested to work. If you're curious as to what I actually did, read on below.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Hi @B4SH-T

 

Thanks for the information.

This is how I got mine working (before @tw3nz0r shared his zip)... @michidady12 and @g3nsvrv tagging you as well just in case:
 

  1. Download pristine/clean 20200203 data dump:
  2. Moved files from "contents\modules" to root folder ("contents")
     
  3. Register the DLLs (It's just a habit on my part. DDR P.U.S.S.(I.E.) actually does it every time too) - open CMD (make sure you run it as Administrator!) and execute the following commands. If you want to see a pop-up box confirmation, remove the "/s" part of the commands:

    Hidden Content

      Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
  4. Download Spicetools latest (as of this writing I think it's still the same version anyway that's included in DDR P.U.S.S.(I.E.), no new releases yet)
  5. Configure Spicetools (spicecfg.exe) like so (by the way this has the same effect as typing them in your batch file as "launch command switches")

    screenshot-1600263714.png
    screenshot-1600263770.png
     
  6. Next step is the "config" files.
     
    • IMPORTANT POINT #1: now the thing with 20200203 pristine/clean data dump is that the location is "dev\nvram" and "dev\conf" as opposed to the previous dumps where the location or folder used to be "conf\nvram" and "conf\raw." So if you guys have been using old/previous batch files or scripts, or even DDR P.U.S.S.(I.E.), or even the current Bemanitools script, then something wrong will really happen. :)

      This is how the scripts (that are working with 20190903 and older) look like (taken from the Bemanitools script):

      Hidden Content

        Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

      If you want to use those scripts, you should be changing all the "conf" words to "dev" like so:

      Hidden Content

        Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

      Alternatively, you can in fact do this task manually since it's a copy-paste job as you can see how the commands are written. :)
       

    • IMPORTANT POINT #2: you will have noticed that in the 20200203 data dump there is no "ea3-config.xml" in "contents\prop" that's sitting conveniently. So we have to produce one. :)

      Check for an "ea3-config.xml" file located in "contents\dev\nvram" and if there is, just copy it (COPY ONLY NOT MOVE!!! COPY! COPY! COPY! ONLY!) back to "contents\prop."

      If we look at the commands closely we are essentially copy-pasting eamuse-config.xml and just renaming it to ea3-config.xml. Come to think of it, if you have been using the Bemanitools startup script even in previous dumps, that's exactly what's happening.

      Now here's the thing. The resulting ea3-config.xml will look like the eamuse-config.xml. It looks different from the ea3-config.xml that we are used to in previous data dumps (obviously, because essentially we copy-pasted eamuse-config.xml and just renamed it to ea3-config.xml):

      screenshot-1600264797.png

      So what I did is I just edited the newly-created "ea3-config.xml" like so (see the yellow highlighted lines):

      screenshot-1600264987.png 
       

      Hidden Content

        Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
      ...and I also inserted this (based from ea3-config.xml of older data dumps):

      Hidden Content

        Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
      ...and changed the "services" like so (there are two lines that had to be edited, take note):

      ...this...

      Hidden Content

        Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
      ...and this...

      Hidden Content

        Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
      ....and saved and closed my new ea3-config.xml. Yes it looks like the eamuse-config.xml. Yes, it worked.
       
  7. Next I ran

    Hidden Content

      Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
    that I built.
     
  8. Then lastly, I ran the game (spice.exe). It "just worked" for.me. And I can replicate the process with the same result. :)
     
  9. ALTERNATIVE: just for the heck of it (and curiosity as well), I tried to reformat my ea3-config.xml to look like the ea3-config.xml of previous dumps, so it looks like this now. HOWEVER!!! IMPORTANT NOTE!!! Make sure you "comment out" the additional "services" line (just like you see in the screenshot below). If you don't, you will get an EXCEPTION ACCESS VIOLATION! :)

    screenshot-1600266556.png

    It's this line (in XML, to "comment out" a line you do <!-- and close it with -->):

    Hidden Content

      Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.


    That's it! :)

    Whichever of the two styles written above you do your ea3-amuse.config, both worked. I tried them both.

    PS: the explanation is long but the procedure is actually very short and simple. I just wanted to articulate it in detail hence the long post.

 

 

Edited by topet2k12001

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is the clean version of 2020020300, it's confirmed after playing the history of the future, midnight war and reiwa.

we have the official BG videos. FINALLY!

Edited by One Eternal Ash

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, I'm gonna upload the fixed version of that clean setup without the dev folder being the main setup. Give me time until Friday.

The only change in this clean data is the KAC event folder.

8th KAC is replace with 9th KAC. (Any other changes you find, post in this thread.)

20200203.jpg

Edited by One Eternal Ash

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, One Eternal Ash said:

OK, I'm gonna upload the fixed version of that clean setup without the dev folder being the main setup. Give me time until Friday.

The only change in this clean data is the KAC event folder.

8th KAC is replace with 9th KAC.

 

Yes, correct. :)

In that regard, the only files that need to be changed are the DLLs (if you're planning to still use 20190903):

 

  1. gamemdx.dll
  2. arkmdxp3.dll
  3. arkmdxp4.dll
  4. ess.dll
  5. And ea3-config.xml which has been discussed here
  6. The 3 new "clean" movie files (Reiwa, Ranker Killer Girl, The History of the Future)

 

On the other hand, if you plan to use the full "clean" 20200203, the only "fix" needed is to move the DLLs from "modules" to the root folder. Plus, creating/generating the ea3-config.xml as above.

Note: that's how the arcade data is organized, by the way (the DLLs are in a folder named "modules" so it's not really a defect).

 

PS: actually a lot of users are already using this new data dump and had these issues fixed already. You should participate in the Discord Chat Group so that you're updated. :)

 

Edited by topet2k12001

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, topet2k12001 said:

 

Yes, correct. :)

IN that regard, the only files that need to be changed are the DLLs:

 

  1. gamemdx.dll
  2. arkmdxp3.dll
  3. arkmdxp4.dll
  4. ess.dll
  5. And ea3-config.xml which has been discussed here
  6. The 3 new "clean" movie files (Reiwa, Ranker Killer Girl, The History of the Future)

PS: actually a lot of users are already using this new data dump and had these issues fixed already. You should participate in the Discord Chat Group so that you're updated. :)

 

I will on friday, I'm working tomorrow and then after that. Upload all dumps i have collected.

 

(P.S Don't forget "Midnight War" clean video and the Gold Cab code from the clean 2020 gamemdx.dll [which I will ask the uploader])

 

 

Edited by One Eternal Ash

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, One Eternal Ash said:

I will on friday, I'm working tomorrow and then after that. Upload all dumps i have collected.

 

(P.S Don't forget "Midnight War" clean video and the Gold Cab code from the clean 2020 gamemdx.dll [which I will ask the uploader])

 

 


Bro all of these are already available in the Discord Chat Group. A lot of people are already able to play the clean data dump (issues already fixed).

 

 

Edited by topet2k12001

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, topet2k12001 said:


Bro all of these are already available in the Discord Chat Group. A lot of people are already able to play the clean data dump (issues already fixed).

 

 

Alrite then, all I need is the Gold Cab Code from

this 2020 gamemdx.dll

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, One Eternal Ash said:

Alrite then, all I need is the Gold Cab Code from

this 2020 gamemdx.dll

 

It's also in the Discord Chat Group. :)

 

I already compiled a spreadsheet of hex edits/codes and it's posted in the Discord Chat Group too.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, topet2k12001 said:

 

It's also in the Discord Chat Group. :)

 

I already compiled a spreadsheet of hex edits/codes and it's posted in the Discord Chat Group too.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Thanks 👍

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have noticed 2 things on my 2020020300 (Cab Type 6 - Gold):

. Gold BG hangs after a couple of seconds (source of gold BG is from DDR P.U.S.S.I.E. 1.3.0). I also tried my previous copy that doesn't hang on 2019090300. It also hangs.

. Courses are not showing up no matter how many times I retry to create my proifle (deleting butterfly.sqlite)

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, One Eternal Ash said:

OK, I'm gonna upload the fixed version of that clean setup without the dev folder being the main setup. Give me time until Friday.

The only change in this clean data is the KAC event folder.

8th KAC is replace with 9th KAC. (Any other changes you find, post in this thread.)

20200203.jpg

 

 

Dude, how do you play those event modes? my DDR A doesnt show up anything like that....

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, vinson77 said:

I have noticed 2 things on my 2020020300 (Cab Type 6 - Gold):

. Gold BG hangs after a couple of seconds (source of gold BG is from DDR P.U.S.S.I.E. 1.3.0). I also tried my previous copy that doesn't hang on 2019090300. It also hangs.

. Courses are not showing up no matter how many times I retry to create my proifle (deleting butterfly.sqlite)

 

Hello,

  1. DDR P.U.S.S.(I.E.) does not contain nor generate the Gold background.
  2. Have you imported the "Global Events" SQL script file into butterfly? See the

    Hidden Content

      Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
    from my GitHub for details.

Share this post


Link to post
Share on other sites
53 minutes ago, g3nsvrv said:

 

 

Dude, how do you play those event modes? my DDR A doesnt show up anything like that....

 

Uh-oh, saying "DDR A" there raises a "red flag" for me. When you mentioned your issue earlier were you on DDR A or A20?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sadly topet2k12001 nothing worked, this is very frustrating. Sorry for making you write a very dedicated post about this :(


What I tried:
*Changed ea3-config file with the ones you uploaded in the post
*Added the commentary line in the ea3- config
*Running almost every option you mentioned @topet2k12001 gives me the same issue
*Installed DirectX runtime AIO
*Installed Visual C# Runtime AIO

I couldn' try the ddrhook dll since Spice gives me an error even reading the instructions displayed in cmd

What I haven't tried is running the game with btools. Also, maybe I downloaded the files wrong so I'll give it a new download tb sure

weird.PNG

Edited by B4SH-T

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, topet2k12001 said:

 

Hello,

  1. DDR P.U.S.S.(I.E.) does not contain nor generate the Gold background.
  2. Have you imported the "Global Events" SQL script file into butterfly? See the

    Hidden Content

      Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
    from my GitHub for details.

1. Each of your Update Pack from MEGA has those files /data/.../movie/background/. :)

2. I'll re-check. :D Thanks Topet. Totally, got fixated by the 1.2.0 import files. :P

Edited by vinson77

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, vinson77 said:

1. Each of your Update Pack from MEGA has those files /data/.../movie/background/. :)

2. I'll re-check. :D Thanks Topet. Totally, got fixated by the 1.2.0 import files. :P

 

Ah, the Update Pack. Yes, it's there. But not in P.U.S.S.(I.E.). Clear now.

Also remember...when you're restarting "fresh" and creating new profiles all over again, remember that that's the "first run" so don't continue the game to the Music/Song Selection as there will really be no events yet. Exit the game first and then import the "events" (SQL files), and then run the game the next time around.

So the order should be:

 

  1. Clean database (or delete; butterfly will generate a new blank one)
  2. Start the game (first-run). You'll register a new profile
  3. Exit the game at the "Select Game Mode" part
  4. Import the "events" (SQL files)
  5. Restart the game


I'm going to make a video of setting up the "clean" 20200203 and will share to everyone. I don't know how to record the game itself when it actually starts, though. Worst-case I'll just run the game windowed.

Edited by topet2k12001

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, topet2k12001 said:

I'm going to make a video of setting up the "clean" 20200203 and will share to everyone. I don't know how to record the game itself when it actually starts, though. Worst-case I'll just run the game windowed.

Xsplit. I'm using that to record gameplays. you can even add your camera feed. :P

 

As for the Background Video, I've noticed that each Blue and Gold BG file has a runtime of 50 seconds. The Gold video BG doesn't loop after 50 seconds for some reason on my prestine 2020020300. Unlike on 2019090300, where the Gold BG auto loops after 50 seconds in-game.

 

Playback issue was resolved by reinstalling K-lite Mega Codec Pack. :D All good.

Edited by vinson77

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, vinson77 said:

Xsplit. I'm using that to record gameplays. you can even add your camera feed. :P

 

As for the Background Video, I've noticed that each Blue and Gold BG file has a runtime of 50 seconds. The Gold video BG doesn't loop after 50 seconds for some reason on my prestine 2020020300. Unlike on 2019090300, where the Gold BG auto loops after 50 seconds in-game.

 

Hm, that's strange.

Yes I do remember that there are no Gold BG videos in the pristine 20200203; I also had to copy them from 20190903. But I haven't ran into the problem you have described so far.

Anyway I'll record a start-to-finish video for the setup steps I did. This process is interim until I update DDR P.U.S.S.(I.E.).

PS: you're using the video that has the file extension of .m2v and not .wmv, correct?

Edited by topet2k12001

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, topet2k12001 said:

 

Hm, that's strange.

Yes I do remember that there are no Gold BG videos in the pristine 20200203; I also had to copy them from 20190903. But I haven't ran into the problem you have described so far.

Anyway I'll record a start-to-finish video for the setup steps I did. This process is interim until I update DDR P.U.S.S.(I.E.).

PS: you're using the video that has the file extension of .m2v and not .wmv, correct?

Yes. m2v videos from your 1.3.0 update pack. :)
Issue has been resolved. I have reinstalled my K-lite Codec Mega Pack.

I remembered wayback in 2000 when I had this same playback issue on Step Step Revolution. Pre-Stepmania era.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, vinson77 said:

Yes. m2v videos from your 1.3.0 update pack. :)
Issue has been resolved. I have reinstalled my K-lite Codec Mega Pack.

I remembered wayback in 2000 when I had this same playback issue on Step Step Revolution. Pre-Stepmania era.


Hm...a simple DLL registration should have done the trick there (I feel codec packs are too much for this requirement). Are you sure you ran your CMD as Administrator? Glad to hear you got it working though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes. Have done it previously when I was still using 2019090300 + 1.3.0 P.U.S.S.I.E. Update Pack. That's why I was even surprised to have that issue.

Anyways, installing the codec was just fast as the file is quite small. :)

Edited by vinson77

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, vinson77 said:

Yes. Have done it previously when I was still using 2019090300 + 1.3.0 P.U.S.S.I.E. Update Pack. That's why I was even surprised to have that issue.

Anyways, installing the codec was just fast as the file is quite small. :)

 

Okay great at least you got it all sorted out now.

I retried all the steps I wrote on a fresh re-download of the "clean" 20200203 and I got it working without issues; I don't know why it's not working for some others. Either they are adding stuff (and not telling) which is causing the EXCEPTION ACCESS VIOLATION, or something else about their setup.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, B4SH-T said:

Sadly topet2k12001 nothing worked, this is very frustrating. Sorry for making you write a very dedicated post about this :(


What I tried:
*Changed ea3-config file with the ones you uploaded in the post
*Added the commentary line in the ea3- config
*Running almost every option you mentioned @topet2k12001 gives me the same issue
*Installed DirectX runtime AIO
*Installed Visual C# Runtime AIO

I couldn' try the ddrhook dll since Spice gives me an error even reading the instructions displayed in cmd

What I haven't tried is running the game with btools. Also, maybe I downloaded the files wrong so I'll give it a new download tb sure

weird.PNG



@B4SH-T

Here's a video that I took, start-to-finish. The game runs properly, so I think either you're missing a step or need to download again.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×