Jump to content

buck116

GamerLine
  • Content count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About buck116

  1. Yeah, I have a Nvidia 750ti GPU with the latest Nvidea drivers for it (as far as W7 goes) and a version of Physx installed. When I went to install the PhysX version that came with the dump, I got a message saying, " the same or a newer version was already installed" and it wouldn't let me install the older one. I haven't messed with it in awhile, because it pissed me off so much. I'm sure it's something stupid, but I'm pretty sure I've set it up correctly, so I don't know.
  2. Actually, I'm using Windows 7. I haven't been able to figure out why this game won't run for me. It's been the biggest pain of all of them.
  3. Hi, I saw on the first page that the Sega ALLS HX specs include W10. Has anyone by chance managed to get this working on W7?
  4. Teknoparrot Loader | Arcade PC

    @customizer2 - I have used two separate dumps and re-installed JConfig multiple times and this happens for me also. Debug menu pops up in game every now and again. Not consistently and I have changed my control inputs multiple times. Still happens.
  5. Teknoparrot Loader | Arcade PC

    @JustinCredible81 and @maabus Thanks for the responses. Yeah, it's weird. The script works perfectly, but when it switches it OFF it goes right back ON. It happens a lot when I manually do it too. It was the first dump posted, so it should be clean. It usually works first time if I wait a little bit into the track selection screen. Weird. I guess I'll try another dump. Thanks.
  6. Teknoparrot Loader | Arcade PC

    Hi @JustinCredible81, Thanks for the script. It doesn't work for me though. When I click on the Storm Race G exe, I see the menu open up, and graphics selected and it navs to MSAA, then it tries to switch it OFF, but it immediately switches back ON before the menu closes. Win10 Build 19041.867. This happens to me too occasionally when I try to do it OFF manually too. It seems to take a few times. Just an FYI.
  7. Hey ercolino2004, Not sure if this will work, but you can try this:
  8. [Visuel] Arcade Games Icons / Art

    Hi, I'm kind of brand new at this, but thought I would post an icon I made for the indie game: Terrordrome. Thought someone other than me might want it. Thanks to Trymado for the template. Edit to add thanks to Pooterman also. Appreciate the reminder: petje
  9. [Visuel] Arcade Games Icons / Art

    Hi, First off, thanks Trymado for all the great icon art. I see an icon for Battle Fantasia: Revised Edition. What is the difference between the revised edition and the original? I can't seem to find any info on it here. Thanks.
  10. Teknoparrot Loader | Arcade PC

    Hey Guys, I’m using TP1.0.0.528 and when running Valve Limit R and checking “Remove onscreen girl popup”, I lose all steering in dinput. Is there any fix for this? Thanks.
  11. Hey Guys, Had an JConfig/RConfig question. I'm running all my games on an old 1600x1200 monitor. I have all the R/JConfig compatible games set up with their game specific JConfig files and everything seems to run pretty good. I'm trying to decide if there is any reason for me to update everything to RConfig. Are there any added benefits to the games by using RConfig over JConfig? Since Game Loader is now supporting RConfig, I'm tempted. Just wanted to see what the advantages are with RConfig. Any info/advice is truly appreciated.
  12. Game Loader All Rh

    Hi, I wanted to ask if Nicktoons Nitro through Teknoparrot will be supported in a future release. Thanks for the great loader.
  13. [Arcade PC ] Nicktoons Nitro (Raw Thrills)

    Running this on Intel GPU and am getting black lines on the tracks. Is there any way to fix this?
  14. Hey R.R.Z., Thanks for the info. I tried TP with it and I was geting crashes randomly. Using JConfig, everything in game is working great, just the test menu controls are freaking out. Just trying to enter the unlock B password. Thanks.
  15. Hey Guys, I'm using JConfig with v1.05 and am having trouble with controls in the test menu to input unlock B password. When I go into the test mode, the selection arrow just keeps cycling up and down making it impossible to control to even enter the password area. Is there any way to fix or bypass this? Any help is truly appreciated.
×