Jump to content
Bruce

[Arcade PC] Batman Arcade (Raw Thrills)

Recommended Posts

On 3/17/2020 at 12:22 AM, ark216 said:

Has it worked for anybody on Jconfig? I always get the I/O Error.

yes worked for me fine on jconfig .... win 10 -1903

didn't do anything special except add the files and set controls and game started fine ....its just missing the brake button.

 

and it worked for me on TP too ... but with a controller its impossible to choose levels and cars ...its just not working right ...but  it might work for other ppl with wheels and it does have a brake button.

i just remembered that jconfig overwrites the libusb0.dll  and i just restored the original one and yep no more steering issues ... game works perfectly fine ..

 

Edited by mamefan2018

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got the game working but while playing sometimes in the middle of a mission my screen goes black , the HDMI info window pops up and , goes back to game .    Like the resolution or something is changing .   Any ideas ?  I’m using a TV as the monitor  .  It flashes for like 3 sec and goes back to game .  none of my other games do this,  like dirty drivin or h2overdrive .

33713024-BE25-480F-BA28-E3280541DC26.jpeg

0A520F96-DE4A-4275-BE23-E62CA82FA28B.jpeg

EBDE8ECB-D6C2-42CA-A316-DC27599CBE75.jpeg

Edited by Toxic-Trev
added info

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, petje said:

@Toxic-Trev Dynamic resolution or refresh rate which your tv does not support (example 1920x1200 @ 120 Hz) lost Vsync ?

 

 

It does have dynamic contrast ... it was set to off .  I will give that a try 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Toxic-Trev

no no, that is probably on your tv

What video card do you have ?

Check the VSync settings of the videocard in windows

On and limited to 60 Hz ?

 

Edited by petje

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, petje said:

@Toxic-Trev

no no, that is probably on your tv

What video card do you have ?

Check the VSync settings of the videocard in windows

On and limited to 60 Hz ?

 

NVidia gtx 1050 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, petje said:

On and limited to 60 Hz ?

 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, mamefan2018 said:

yes worked for me fine on jconfig .... win 10 -1903

didn't do anything special except add the files and set controls and game started fine ....its just missing the brake button.

 

and it worked for me on TP too ... but with a controller its impossible to choose levels and cars ...its just not working right ...but  it might work for other ppl with wheels and it does have a brake button.

i just remembered that jconfig overwrites the libusb0.dll  and i just restored the original one and yep no more steering issues ... game works perfectly fine ..

 

Does it work for you using a controller rather than a steering wheel?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, mamefan2018 said:

yes i don't have a wheel .. i'm using a controller

Can you guide me as to add any particular special files? I just added the input file to the folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, ark216 said:

Can you guide me as to add any particular special files? I just added the input file to the folder.

i recommend using TP ... for TP no additional files needed .. just the dump from here and set ur exe path and controls as usual and should work fine...

and now its open for all users although it still says patreon..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, mamefan2018 said:

nope on the latest release it works for all ppl ...

Can u send me the link for latest release or you can upload to google drive... Will be thankful to u

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Akhtar ali said:

Can u send me the link for latest release or you can upload to google drive... Will be thankful to u

well TP has an autoupdate feature .. so just grab it from their site and run it and it will ask u to update all components ...

its pretty straight forward

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, biggswindy said:

I just updated Tp and its still saying Batman is Patreon

yep like i stated in an above post ... although it has a patreon in the title but its public it works fine ...

just give it a try

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, mamefan2018 said:

i recommend using TP ... for TP no additional files needed .. just the dump from here and set ur exe path and controls as usual and should work fine...

and now its open for all users although it still says patreon..

 

Is it open now for all users? Great stuff I will test and then get back to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 59 minutes, cyhnmrv a dit :

hi coin buttons whics

 


there is no key I wrote a script to give value in the memory address of the coin

the coin memory address is 0x01CAA344

I already moved to FLYBIT and he will add it to jconfg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 saat önce, jhonipin said:

 


madalyonun bellek adresine değer vermek için bir senaryo yazdığım bir anahtar yok

jeton bellek adresi 0x01CAA344

Zaten FLYBIT'e taşındım ve jconfg'a ekleyecek

 

thank you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il y a 16 heures, ark216 a dit :

Why does the Batmobile's braking does not stop the vehicle. Any clues?

Cause it's not a real driving game , it's only to make drift

Edited by bandicoot

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/18/2020 at 5:56 PM, mamefan2018 said:

yes worked for me fine on jconfig .... win 10 -1903

didn't do anything special except add the files and set controls and game started fine ....its just missing the brake button.

 

and it worked for me on TP too ... but with a controller its impossible to choose levels and cars ...its just not working right ...but  it might work for other ppl with wheels and it does have a brake button.

i just remembered that jconfig overwrites the libusb0.dll  and i just restored the original one and yep no more steering issues ... game works perfectly fine ..

 

 

Can someone please post the original libusb0.dll?

Share this post


Link to post
Share on other sites
48 minutes ago, Gtguy said:

Can someone please post the original libusb0.dll?

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Drop in root of game folder

Edited by petje

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 20/03/2020 at 5:48 AM, ark216 said:

Why does the Batmobile's braking does not stop the vehicle. Any clues?

It doesn't work in game probably something with auto acceleration and gas pedal should be analog however it works like a digital input either on or off so i would guess its the jvs i/o emulation 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×