Aller au contenu
lokofer

[Arcade PC] Road Fighters All Decrypted (Konami)

Messages recommandés

Thats amazing news about the English translation thanks very much much  nucleaireland. Huge thanks to you and wilmans2m on these projects they really are superb!

Well, nucleaireland makes the translation of Road Fighters alone ;)

  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

I meant for your ID6 and ID7 translations my friend ;-)

oh ok. By the way, translating to french is a mess. I did know that Side Skirts exist for cars. But Rear & Front Side Skirt is strange lol. Same for Fender & Wing...What is the difference.....

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

salut

voici la traduction a 99%
toujours a décompresser à la racine du jeu

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

j ai changé les photos des concurrents en mode challenge par des acteurs de films de caisses

 

  • Like 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Bravo nucleaireland :bravo::smileys-winner-top-10:

J’espère que ton patch sera compatible si ce jeux devrais être mis a disposition sur Teknoloader.

 

lol nicola cage dans 60 seconde chrono avec sa  Shelby GT500 "Eleanor" :very-good::plus-un:

Sauf que ta mis une GT 40 a la place.

Modifié par Bruce
  • Like 1
  • Haha 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Merci nucleaireland :very-good: je télécharge et test de suite 

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il 14/9/2017 Alle 19:00, fire10 ha scritto:

Well you are MAJORLY wrong guys RH Loader is exceptional. I load Konami Road Fighters on WIN 7 64 using RH Loader 2.77

I had all kinds of problems launching with just spice for some reason, RH Loader as always solved my problems.

Thankyou to the Developer of RH Loader DJexpert once again!

How do u use the rh loader? Could u post a simple tutorial

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Is someone working on a true HD patch for this?   Even at 1080p the graphics are very blurry.   No settings with RH Loader seem to help.  

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 4 heures, Baka9 a dit :

1 - Road Fighters 3D jgt.dll for Game Loader All RH.rar - download is offline

look is:

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

ou

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Modifié par Bruce

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Le 26/11/2017 à 15:27, nucleaireland a dit :

salut

voici la traduction a 99%
toujours a décompresser à la racine du jeu

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

j ai changé les photos des concurrents en mode challenge par des acteurs de films de caisses

 

Hey Nucleairland, just to ask if you are any closer with your English translation mate ;-) 

Modifié par 7zxkv
requote
  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Also I've just started this game after a few weeks of not playing it and now when I start a race using rh loader I get Bluetooth arrow box and it crashes. I'm using the djexpert jgt.dll file

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Man...dudes why this topic stop? This game has really nice graphics and gameplay. Ive had this on my drive for a while fired it up with some of the help on this thread!! I used just spicetools and test menu then hit on game mode at the bottom of test menu and it popped right on in full screen HD looks fantastic. Just had to change 3d to 2d them WOW bout shit my pants. I had no idea, this game looks fantastic. Pics gave no justice usually dont. FPS perfect too. The only prob I got is cant save anything in test menu, like drive camera rear or  so I can see my car. Anyone??? Is there another setting somewhere where I can change at least the view??

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Re downloaded djexperts jdt.dll and that sorted it. I've managed to get the game to recognise the cards by making one with iccemu and running the programme in conjunction with ealocalserver. When it gets to the card screen I press space to load it (if you check in iccemu settings load card is space and other num pad buttons) it goes to this screen 

nrxnsqobxcamxwdzg.jpg

But then loops to the title menu, I have a feeling we can get cards to work just don't know how yet. It's a great game your right

  • Like 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
3 hours ago, djd said:

Man...dudes why this topic stop? This game has really nice graphics and gameplay. Ive had this on my drive for a while fired it up with some of the help on this thread!! I used just spicetools and test menu then hit on game mode at the bottom of test menu and it popped right on in full screen HD looks fantastic. Just had to change 3d to 2d them WOW bout shit my pants. I had no idea, this game looks fantastic. Pics gave no justice usually dont. FPS perfect too. The only prob I got is cant save anything in test menu, like drive camera rear or  so I can see my car. Anyone??? Is there another setting somewhere where I can change at least the view??

Yep in spice config under Konami road fighters set a key for view then you can change to outside view etc

  • Thanks 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Can someone re-upload spicetools, 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/
 is down.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/
.

 

(and always as first page of GLARH Thread)

Modifié par 7zxkv

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
2 ore fa, 7zxkv ha scritto:

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/
.

 

(and always as first page of GLARH Thread)

Thank you so much,appreciated!

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Le 17/09/2017 à 20:01, nucleaireland a dit :

salut

voici deux fichiers pour decompresser dans le dossier de road fighter

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

pour l utiliser lancer eaLocalServer.exe clic sur START
lancer le jeu par SPICE

cela enlève les cadenas et l'erreur du début et plus besoin d'une connexion internet pour joue

 

Salut tout le monde,

 

J'ai un petit soucis avec ce jeu.

 

Il fonctionne très bien avec All RH ou sans avec une connexion internet (je joue sur un bartop et j'utilise une clé USB Wifi), par contre je n'arrive pas à le faire fonctionner sans connexion internet (avec ou sans ALL RH)

 

Malgré le patch, il ne passe pas le Network en "vert", et à l'écran du Free Play,  il affiche une erreur "Error Code  : 5 1998-0000"

 

Quelqu'un aurait une idée ?

 

Merci d'avance pour votre aide

 

@ plus

 

Séb

 

 

Modifié par 7zxkv

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Interest died down or everyone got it working perfectly? :)  I'm running this with Spice but something I've never been able to figure out, how do you quit the game?  Anyone know how can I make ESC key exit / quit the game?

 

I'd like to eventually get it working with a wheel too, I guess x360ce is the way then?

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

espérons que ce jeu soit a ajouter dans TP prochainement avec prise en charge du volant en Dinput et rêvons même un peu, si au passage les Dev de TP nous pondent un truc pour la sauvegarde ce sera encore mieux.

 

pour finir notre vénérable @Boomslangnz , nous ajoutera son petit plugin ffb bien cuisiné et tout sera aux petits ognons...

 

 

on peut rêver!! :ptdr:  , ça fait pas de mal!!!  :ptdr:

  • Like 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Créer un compte ou se connecter pour commenter

Vous devez être membre afin de pouvoir déposer un commentaire

Créer un compte

Créez un compte sur notre communauté. C’est facile !

Créer un nouveau compte

Se connecter

Vous avez déjà un compte ? Connectez-vous ici.

Connectez-vous maintenant

×