Aller au contenu
spindizzi

Teknoparrot Loader (v1.92) | Arcade PC

Messages recommandés

4 minutes ago, NoKey said:

Grid Arcade Dump Forcefeedback files folder

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

The folder way:

C:\Sega\Grid\forcefeedback

 

@Andrev

Thanks. I will keep for future when ffb is somehow enabled

  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Your welcome mate. Enjoy. :)

@Andrev

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

+

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

thx dje.

Modifié par 7zxkv
  • Like 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
46 minutes ago, mamefan2018 said:

looks like Harley is coming up next

 

 

Fantastic News!

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
9 minutes ago, djd said:

Fantastic News!

I have this game on sega model 2 or 3 if I remember great game

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

1997's

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/
. is the one on supermodel 3 emulator. Its fun too , but King of the Road is newer 2009.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
vor 18 Stunden schrieb linglang:

A few questions about Wangan Midnight Maximum Tune 3

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

I understand it is completely different hardware than TeknoParrot supports.

Does anyone know of a emulator / loader for this platform, on Linux or Window$ 10 ?

(like Lindbergh - Budgieloader)

 

Is the dongle security cracked, publicly ?

Any information/confirmation is appreciated.

 

Any installation information like for Wangan Maximum Midnight Tune 4 ?

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

Merci @7zxkv :very-good:

Wangan Midnight Maximum Tune 3 working perfekt with Teknoparrot. Link it to wmn5r.exe. On Win8.1 no problem!

Edit:

Ups, This is part5 Wangan Midnight Maximum Tune 5. Now download 3&4 and test it out.

Modifié par Nexus23

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

@Nexus23

Did you read it right ?

I posted a question about Wangan Midnight Maximum Tune 3 not 4 !

Wangan Midnight Maximum Tune 3 is a linux o.s. based game.

So where is the window$ .exe in a linux game ?

I guess you got it all wrong, thanks for your "info" .....you want to try to install ?

 

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

I remember I play the motorcycle in one of the arcade rooms, but I dont remember the name of the game. I never dont anytime ride motorcycle in real life. :)

____________________

 

Also; Ultra Street Fighter IV for TeknoParrot (re-uploaded)

Note: Included old GameLoader version. I dont remember. Sorry.

 

Tested from me. Working

So... I love Capcom and i waiting for Street Fighter VI :P 

 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

On 18.09.2018 at 14:40, NoKey said:

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

I uploaded USFIV with all the settings ready.


Configure your key settings for Dinput or Xinput. The default controller setting is Xinput set.

Also, make sure that the system files required for NesicaxLive games are entered in the system. (C:\RFID\RFIDGod.dll, NesicaXlive.reg, Nesicakeys.reg etc ...)


Enter SD.reg or HD.reg according to the game.
Run Reg_NesysService.bat for one time.
The NesicaxLive service must be installed.

Use the Game Loader All RH to open the game.

 

Enjoy :)

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 3 heures, NoKey a dit :

I uploaded USFIV with all the settings ready.

 

Enjoy :)

SF IV gives me some weird reg error speak to developers error when booting up. It still runs fine but its annoying

Modifié par 7zxkv

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Oke, here is a nice one, School of Ragnarok.

 

I was in the service / test menu and I got a error.

Teknoparrot team, to debug.

Or is this a error, that the dump is missing a file?

 

Here is the tutorial, how to install School of Ragnarok.

 

 

Here it is:

 

Fatal error!

UnknownFunction (0x00007ff616a57f54) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff6155201b7) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
UnknownFunction (0x00007ff6158cc883) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction. exe! UnknownFunction (0x00007ff6154ccf9b) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff6154f3568) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff61553b1c8) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff615520a9d) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff615520f69) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff615538211) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
UnknownFunction (0x00007ff6154fa7e1) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff61550f2ed) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
UnknownFunction (0x00007ff6158c4c06) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction. exe! UnknownFunction (0x00007ff6161e094c) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff61541061f) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff615409abd) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff615409b0a) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff615410e20) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
TieProduction.exe! UnknownFunction (0x00007ff61722c449) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
UnknownModule! UnknownFunction (0xffffffffffffffff) + 0 bytes [UnknownFile: 0]
UnknownModule! UnknownFunction (0xffffffffffffffff) + 0 bytes [UnknownFile: 0]

Modifié par linglang
as promised edited with a link to the SOR TUTO

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Yep

The developer gives a warning when opening the game.

@SOYABEAN

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Just done with my School Of RagnaRok tutorial.

I placed it in TUTO here:

I hope this helps for the people who need it.

 

Anyone a solution for the in game NesicaXLive card request ?

 

Enjoy, and please give the TUTO a like, if it helped you to get School Of Ragnarok working.

:very-good:

Modifié par linglang
  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

hey @linglang  ... great work bro i was actually thinking of doing something like that but i was too lazy.

specially that i already have a lot of games set to run with jconfig tools i find it much cleaner and very portable .

but i did a quick look at the ones u don't have working ... and checked if any of them i have running with TP

found Battle Gear 4 and added all the files in the root folder of my game to a zip file it even has the ffb files u just need to used ur GUID ...

so backup the files u have in ur root folder of the game and use those and tell me if it works for u ...

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Modifié par mamefan2018

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
8 hours ago, djd said:

1997's

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/
. is the one on supermodel 3 emulator. Its fun too , but King of the Road is newer 2009.

 

 

800px-HDKotR_logo.png

 

HDKotR_Cabinet_Deluxe.png

 

 

 

Hopefully this one goes In-Game ;)

  • Like 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il ‎13‎/‎02‎/‎2019 Alle 08:37, mamefan2018 ha scritto:

oh and for anyone who has a black screen after changing the resolution to 1080p in Grid and the only way was to disable fullscreen to get it to work...

 

but i managed to fix it like that :

just replace the file attached (hardware_settings_restrictions.xml) with the file in "sega/grid/system"

 

and now u can use hardware_settings_config.xml also attached (its the one dex77 supplied) in "sega/grid/hardwaresettings/" with 1080p fullscreeen and details on high (i think there r some more options that can be boosted i didn't look into them )

 

and of course back up the original xml files

 

 

 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 
I wanted to ask if it was possible to have a configuration file to display GRID to:
640x480 vga
having a cabinet with crt arcade monitor I would need this resolution.
can someone kindly help me ????
the GRID game in PC version also has this video resolution.
Thank you all.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Hi ercolino I've a mame cab with a crt monitor. My crt is set to 25 kHz. So I can see a resolution of 640x384 in progressive mode. But I've install a 1024x768 interlaced. GRID with teknoparrot work in Interlaced resolution at 1024x768.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
7 minuti fa, xbrunox ha scritto:

Hi ercolino I've a mame cab with a crt monitor. My crt is set to 25 kHz. So I can see a resolution of 640x384 in progressive mode. But I've install a 1024x768 interlaced. GRID with teknoparrot work in Interlaced resolution at 1024x768.

Hello how can you display a resolution 1024x768 interlaced with a CRT monitor ??? method???

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
1 hour ago, ercolino2004 said:
 

I wanted to ask if it was possible to have a configuration file to display GRID to:
640x480 vga
having a cabinet with crt arcade monitor I would need this resolution.
can someone kindly help me ????
the GRID game in PC version also has this video resolution.
Thank you all.

well i don't have a crt to actually test settings to c if it will work ... but if you got the pc version to work u can find the same xml files in the pc version

so you can see the config xml file and what r the options set in there so u can change it in the arcade version and give it a try.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

The download links for Afterburner Climax and Project Diva Arcaede can't be used, I can't acces them, can somebody make them "linkable" please?

Or Maybe I'm doing something wrong...

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
18 minutes ago, linglang said:

@mamefan2018 Thanks for the effort, but now I got a black screen. For a second I see V1.0 in the lower right corner that is it.  

hmm i got win 10 - 1809 and it runs perfectly fine   .

try compatibility mode to win 7 if u r using win 10  ... or other than that u might have missing files and need to re download the whole game .

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
5 hours ago, ark216 said:

How to run LGJ? Where is the .exe?

No exe, use lgl_final.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 16 heures, mamefan2018 a dit :

looks like Harley is coming up next

 

 

 

Allright but we want games that works 100% first.  :)

 

Vf5 series (need full-screen) 

Outrun2sp ( finally OK) 

Virtua tennis 3 (speed issue) 

Hotd4 (sound issue) 

ID4/ID5  (control is weird) 

etc..... 

 

But I like new game too. 

 

 

 

 

 

 

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
vor 17 Stunden schrieb mamefan2018:

looks like Harley is coming up next

 

 

 

As far as I'm concerned, these are the best news since months that have entered the arena! Oh! My! God! Feels like the harbingers of an intense brain orgasm are on their way to my limbic system right now. Can't hold it back any longer. Windows 10, of course. So where art thou? Well, found you.

  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
2 hours ago, ssphaneuf said:

No exe, use lgl_final.

"This code requires valid serial number to run. Program will be terminated"

Does this need a patreon code or something? 

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

bjr pourriez vous me dire pk ce jeu 

SAMURAI SPIRITS SEN

testé sur tecknop 1.90 avec nvidia

 

le jeu marche mais n'affiche pas les sprites qd le combat commence

merci a tous

Tchusssss & bon jeu

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

@totoff28

 

Just tested Samurai Spirits Sen with Window$ 10 (1803 April 2018 revision) and Teknoparrot 1.90

On a NVIDIA GPU (GT740 2 GB) and a AMD card (HD6870 1 GB) game runs fine on both systems.

 

Missing sprites ?

Please explain. 

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
hace 18 horas, mamefan2018 dijo:

looks like Harley is coming up next

 

 

Damn, people who have win 7 are suffering with the latest lindbergh games

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
il y a 33 minutes, totoff28 a dit :

bjr pourriez vous me dire pk ce jeu 

SAMURAI SPIRITS SEN

testé sur tecknop 1.90 avec nvidia

 

le jeu marche mais n'affiche pas les sprites qd le combat commence

merci a tous

Tchusssss & bon jeu

J'ai essayé le jeux avec teknoparrot et il ne se lance pas il me met un message d’erreur game.exe à cesser de fonctionner ect...... blablabla bref

je ne doit pas avoir la bonne version car même avec game loader le jeu ne démarre pas

Quelqu'un pourait-il uploader pour moi juste les fichiers de lancement du jeux pas les dossiers merci

1550950992-sans-titre.jpg

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

@7zxkvBetter this way ?

Any comments or advise, are appreciated.

Anyone, any other "tutorials" needed ?

Got information to improve the tutorial ?

Then please share information.:very-good:

PM me if needed.

Modifié par linglang
proof read, added info PM
  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Créer un compte ou se connecter pour commenter

Vous devez être membre afin de pouvoir déposer un commentaire

Créer un compte

Créez un compte sur notre communauté. C’est facile !

Créer un nouveau compte

Se connecter

Vous avez déjà un compte ? Connectez-vous ici.

Connectez-vous maintenant

×