Aller au contenu
spindizzi

Teknoparrot Loader (v1.82) | Arcade PC

Messages recommandés

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

out of memory for Tex  sega rally 3. error

tex.PNG

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 7 heures, trouby a dit :

out of memory for Tex  sega rally 3. error

tex.PNG

I try to help you but my english is not very good. My current version is

 

Current build 17134

Current version 6.3

Product name Windows 10 Pro

ReleaseId 1803

 

Can you compare with your version ?

 

you can find this information in regedit

 

execute windows ->regedit

 

HKEY_Local_Machine-> SOFTWARE->Microsoft-> windows NT->CurrentVersion

 

 

The out of the memory tex appears with 1809 update (october update)

You need downgrade your OS to the 1803 version (april update)

 

 Edit: you can do an install 1803 with conserve personnal files to keep your datas

 

 

Modifié par titf650

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

I have the same issue with Sega Rallly 3.It boots up briefly in TP, but closes again after the SR3 splash screen shows up. Also, using the Mohkerz Loader doesn't seem to fix the issue, same results. :(

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

you cant roll back to previous version after 10 DAYS! you are fuked, the latest update the only thing u can do is reset ur pc to another time, which wont be good. so no sega rally 3 for me then. i have gone too far to now ruin it for just 2 games. i love sega rally 3 but fuk it i cant do it.

Modifié par trouby

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

I am on latest win10 and  SR3 works fine, using gameloader all rh via tp 1.69

 

Modifié par EmuAl

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
6 hours ago, EmuAl said:

I am on latest win10 and  SR3 works fine, using gameloader all rh via tp 1.69

 

Can you please share the public version of TP 1.69? Thanks

  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
vor 7 Stunden schrieb trouby:

you cant roll back to previous version after 10 DAYS! you are fuked, the latest update the only thing u can do is reset ur pc to another time, which wont be good. so no sega rally 3 for me then. i have gone too far to now ruin it for just 2 games. i love sega rally 3 but fuk it i cant do it.

 

Just one more reason to keep my Windows 7 32-Bit Setup DVD at all costs, once I've finally parted from my still active and long-serving Dual Core Machine. To prepare an external drive then, reserved for the said OS to use it as an alternative whenever Windows 10 (64-Bit) should fail to run games like Sega Rally 3. Which, by the way, didn't cause any working trouble under my Windows 7 32-Bit configuration. In fact, my success rate in getting Taito Type whatever X, RingWide, RingEdge and more titles to run was extremely high by using that OS. Although my built-in Nvidia Card certainly didn't hurt either. ;-)

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Here you go, @dgrace!

 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

(from page 1, containing more different Teknoparrot versions than your heart actually desires)

Modifié par 7zxkv

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
7 ore fa, EmuAl ha scritto:

I am on latest win10 and  SR3 works fine, using gameloader all rh via tp 1.69

 

I've also latest version of Win 10 (1809 October update). I try to run SR3 with gameloader allrh viles via TP 1.69, the issue "out of memory for tex" happens too.

 

My GPU is ASUS RTX 2080, what's your GPU?

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
21 minutes ago, skeleton081983 said:

I've also latest version of Win 10 (1809 October update). I try to run SR3 with gameloader allrh viles via TP 1.69, the issue "out of memory for tex" happens too.

 

My GPU is ASUS RTX 2080, what's your GPU?

 

I am running Win 10 x64 1809 with Mohkerz Loaderz and SR3 works fine.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

right folks my bad, i thought it was 1.69 but its actually TP 1.53 hotfix,

 

gameloader all rh 0.3.0.9 on these settings

 

setup gameloader all rh in portable mode

 

in TP i have setup all games in Xinput, when i try direct input some games crash, SR3, Daytona and others

 

hope this helps

000011.jpg

000010.jpg

000009.jpg

000008.jpg

000007.jpg

000006.jpg

000005.jpg

000003.jpg

000002.jpg

000001.jpg

000004.jpg

 

also try sr3 exe for game loader

 

http://www.mediafire.com/file/iscl3dx4za2d29n/2_-_Sega_Rally_3_game.exe_for_Game_Loader_All_RH.rar

 

Modifié par EmuAl
  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 13 heures, EmuAl a dit :

right folks my bad, i thought it was 1.69 but its actually TP 1.53 hotfix,

 

gameloader all rh 0.3.0.9 on these settings

 

setup gameloader all rh in portable mode

 

in TP i have setup all games in Xinput, when i try direct input some games crash, SR3, Daytona and others

 

hope this helps

 

 

Try these settings perfectly, the issue happens too. Do you have and AMD or and older Nvidia GPU?

Modifié par 7zxkv
  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
hace 13 horas, trouby dijo:

you cant roll back to previous version after 10 DAYS! you are fuked, the latest update the only thing u can do is reset ur pc to another time, which wont be good. so no sega rally 3 for me then. i have gone too far to now ruin it for just 2 games. i love sega rally 3 but fuk it i cant do it.

same problem here… since last Windows October update, SR3 does not work any more.... It was my favourite game… :(

 

Hope this issue has been fixed for the next upcoming update… we Will see.

 

  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
On 19/12/2018 at 11:26 AM, trouby said:

you cant roll back to previous version after 10 DAYS! you are fuked, the latest update the only thing u can do is reset ur pc to another time, which wont be good. so no sega rally 3 for me then. i have gone too far to now ruin it for just 2 games. i love sega rally 3 but fuk it i cant do it.

Every since the 1803 update I couldn't use RH Loader anymore and couldn't roll back, Pain in the ass

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
On 12/18/2018 at 6:08 PM, xplod said:

 

I have the same problem. What is the setup of your other pc?

PC not getting the erorr

Win 10

GTX 750 ti

I7-4790k   4 ghz

 

PC getting the error

Win10

GT 1030

I5-3470 3.20ghz

 

Still getting the 0xc000007b error when loading certain games, especially MK. Weird that one gets it and the other doesn't.  Both have win10 and same setup. Must be doing something wrong.  Any help much appreciated

Modifié par dgrace

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
22 hours ago, skeleton081983 said:

 

Ok I understand. Probably Sega Rally 3 executable has some problems with new Nvidia Turing architecture.

SR3 fine with my RTX2070, running Windows 10 pre October

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Hi WTF..... now with TP 1.80 i have this message only with GTI Club and the game work perfect with TP 1.65.......................

Its the first time i see this message with TP and i have this only for this game

1545340902-sans-titre.jpg

Modifié par soso92
  • Sad 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 1 heure, soso92 a dit :

Hi WTF..... now with TP 1.80 i have this message only with GTI Club and the game work perfect with TP 1.65.......................

Its the first time i see this message with TP and i have this only for this game

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Salut regarde ton MP et dit moi si sa fonctionne........

EDIT: Bon sa fonctionne donc je partage mes fichiers (sa pourrais aider d'autre personne qui ont le meme probleme)       Donc probleme resolus :very-good:

 Pour gti club:

EXE d'origine + save du jeux:(tout est a mettre a la racine du jeux) 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

et celui la le plus important:(et bien choisir gti3.exe sinon sa plante)

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Modifié par Bruce
  • Thanks 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Oui ça fonctionne nickel merci plus de message bizard pour GTI club il fonctionne très bien de nouveau

  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
il y a 2 minutes, soso92 a dit :

Oui ça fonctionne nickel merci plus de message bizard pour GTI club il fonctionne très bien de nouveau

Ces tres bien :very-good:

  • Thanks 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Salut à tous une news de reaver

X-Mas arrive, tout comme la sortie de TeknoParrot X-Mas. Restez à l'écoute pour 24-25.

 

  • Like 2
  • Haha 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Citation

Salut à tous une news de reaver

X-Mas arrive, tout comme la sortie de TeknoParrot X-Mas. Restez à l'écoute pour 24-25.


Content que Snoopy Noël ne nous aient pas oublié !!!
La hype est à son comble ! Je me demande ce qu'il nous à préparé...

Merci pour l'info @soso92

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
8 hours ago, soso92 said:

Hi all a news from reaver

X-Mas is coming, as is the release of TeknoParrot X-Mas. Stay tuned for 24-25.

 

Hope there is a fix for HOTD4

  • Like 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Moi tant que y a pas de support w7 pr lindbergh j'ai laché. NTA en plus ne bosse plus dessus depuis très longtemps en plus car occupé ailleurs. Snif ;(

Reaver a été longtemps absent. Bref, le rendement diminue :(

  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Regarde le bon côté, @wilmans2m, si tu es passée au Windows 10 à un moment donné (moi, j'utilise Win 7 encore comme toi), alors tu peux surement choisir d'une pluralité de titres de Lindbergh opérationels qu'aujourd'hui. C'est simplement une question de perspective, n'est-ce pas? ;-)

Modifié par Pantherheart

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Here is a fix for the dome effect in Machstorm. Just extract the two files in your ACE7_WIN folder, and run the game as usual. I shared the code with Reaver, so hopefully it will be an option in TP in the next version.

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

  • Like 3
  • Thanks 3
  • Haha 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 2 heures, ducon2016 a dit :

Here is a fix for the dome effect in Machstorm. Just extract the two files in your ACE7_WIN folder, and run the game as usual. I shared the code with Reaver, so hopefully it will be an option in TP in the next version.

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Merci effectivement c'est nettement mieux avec ces fichiers

Si on met 1920*1080 dans le in ça change rien de plus ?

  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Créer un compte ou se connecter pour commenter

Vous devez être membre afin de pouvoir déposer un commentaire

Créer un compte

Créez un compte sur notre communauté. C’est facile !

Créer un nouveau compte

Se connecter

Vous avez déjà un compte ? Connectez-vous ici.

Connectez-vous maintenant

×