Aller au contenu
spindizzi

Teknoparrot Loader (v1.82) | Arcade PC

Messages recommandés

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Modifié par 7zxkv
  • Like 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
1 hour ago, 7zxkv said:

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

THANXXX dude!!

 

Pour ceux qui ont des problèmes avec SOR, il suffit de suivre ces quelques étapes

1- Copiez TypeX3Temp.dat dans la racine C:
2- Copiez RFIDGod.dll dans C: \ RFID
3- Copier NesysService.exe, RFIDGod_inject.exe, iDmacDrv32.dll,
     iDmacDrv64.dll, NesysService.exe et Jconfig v1.5 dans le dossier
     \ TieProduction \ Binaires \ Win64
5- Laisser la connexion internet activée
6- Exécutez TieProduction.exe en tant qu'administrateur.

 

 

To those who's having issues running SOR, just follow these few steps

1- Copy TypeX3Temp.dat into root C:
2- Copy RFIDGod.dll into C:\RFID
3- Copy NesysService.exe, RFIDGod_inject.exe, iDmacDrv32.dll, iDmacDrv64.dll, NesysService.exe and
   Jconfig v1.5 in the folder \TieProduction\Binaries\Win64
5- Leave internet connection ON
6- Run TieProduction.exe as Administrator.

 

PS.

The game requires a good video card since the graphic quality is definitely higher than other TTX titles... 

worst case scenario, you will play this at a ridiculous low framerate, not really the best experience...

plus, the game uncompressed is around 35 Gb... not a friendly size for sure!

 

 

Modifié par dex77
  • Like 1
  • Thanks 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
14 minutes ago, spiderzsoft said:

already used and much try with Jdownloader1 & Jdownloader2  but couldn't download...

 

Try to download it late at night without any downloader that means directly through chrome or else if you use other browsers,

by the way the game it's pretty flat if played in single mode, good graphics but gameplay a bit stiff, i would not recommend it if you r looking for serious fun

or competition...

 

EDIT

sorry forgot to mention... download directly through Chrome from the link of the Korean brother who did the first upload!

Modifié par dex77

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
1 saat önce, dex77 said:

To those who's having issues running SOR, just follow these few steps

1- Copy TypeX3Temp.dat into root C:
2- Copy RFIDGod.dll into C:\RFID
3- Copy NesysService.exe, RFIDGod_inject.exe, iDmacDrv32.dll, iDmacDrv64.dll, NesysService.exe and
   Jconfig v1.5 in the folder \TieProduction\Binaries\Win64
5- Leave internet connection ON
6- Run TieProduction.exe as Administrator.

 

PS.

The game requires a good video card since the graphic quality is definitely higher than other TTX titles... 

worst case scenario, you will play this at a ridiculous low framerate, not really the best experience...

plus, the game uncompressed is around 35 Gb... not a friendly size for sure!

 

 

 

Just a small correction, step 2 is completely unnecessary, and you do not need iDmacDrv32, RFIDGod_inject, or NesysService. The game can be extremely intensive on both GPU and memory, it's best to close most running applications before launching.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
1 hour ago, J20 said:

 

Just a small correction, step 2 is completely unnecessary, and you do not need iDmacDrv32, RFIDGod_inject, or NesysService. The game can be extremely intensive on both GPU and memory, it's best to close most running applications before launching.

 

Cool!:very-good:

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
3 hours ago, J20 said:

 

Just a small correction, step 2 is completely unnecessary, and you do not need iDmacDrv32, RFIDGod_inject, or NesysService. The game can be extremely intensive on both GPU and memory, it's best to close most running applications before launching.

Thanks for the info, still struggling to get the game running with GameLoader ..

 

Managed to get it to start but have an I/o error, this suggest that jconfig and /or idmac aren't hooking correctly, can someone comment on where the gameloader files should be ? in root of the game folder ? or in the \TieProduction\Binaries\Win64 directory ?

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
4 minutes ago, anx10us said:

Thanks for the info, still struggling to get the game running with GameLoader ..

 

Managed to get it to start but have an I/o error, this suggest that jconfig and /or idmac aren't hooking correctly, can someone comment on where the gameloader files should be ? in root of the game folder ? or in the \TieProduction\Binaries\Win64 directory ?

I'm sorry.
I forgot to write the URL in readme.txt.

 

  • Like 3
  • Thanks 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
3 hours ago, djexpert said:

I'm sorry.
I forgot to write the URL in readme.txt.

 

Awesome video, almost there, followed the instructions to the letter, game now boots, however I can only insert coins, no other buttons are recognised ... 

  • Haha 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
1 hour ago, anx10us said:

Awesome video, almost there, followed the instructions to the letter, game now boots, however I can only insert coins, no other buttons are recognised ... 

I use XInput device, but all control is possible.
At least it seems that there is no problem with my PC.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Not sure if this has been asked before but, is there a way to properly scale the HUD in some games?

 

For instance, Wacky Racers and Afterburner. I can get both games to run at 1080p but the HUD doesn't scale properly and only takes up a small area at the corner or center of the screen while the rest of the graphics cover the whole screen.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
2 hours ago, djexpert said:

I use XInput device, but all control is possible.
At least it seems that there is no problem with my PC.

Ok, looks like it was working, just did a quick Input Test, also set it to Freeplay. Can get into a game now, except I have a great big message in the middle of the screen, I can only assume this is something to do with Nesica Live ?

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 23 heures, Bruce a dit :

Ba essaye ces 5 voitures bonus : (je crois que j'ai tous mis j'en trouve plus) je me suis arrêter au 90 en HEX.

Par rapport a ce site 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/
  j'ai vraiment tout mis sauf ceux de la version WMMT5 DX+ car il y a les Lamborghini et Honda nsx et une BMW la 2002 turbo,donc pas compatible avec ce WMMT5 .

 

La nouvelle R34 blanche ne ce modifie pas sinon bug......

 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Bon ba j'ai pu trouver qu'une voiture de plus (il devrait avoir tout les véhicules pour WMMT5 )

Rajout de la Lancer Evolution VI MR:

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

 

:ddl: 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

  • Thanks 3

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Salut a tous, 

 

quelqu'un sait comment faire pour genre creer un raccourcis pour que ca me lance WMMT directement sans passer par TK ou alors que quand on ouvre TK on tombe directement sur WMMT ? 

 

Merci a tous

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 1 heure, ibob a dit :

Salut a tous, 

 

quelqu'un sait comment faire pour genre creer un raccourcis pour que ca me lance WMMT directement sans passer par TK ou alors que quand on ouvre TK on tombe directement sur WMMT ? 

 

Merci a tous

Salut,

Bien sur ^_^

C'est tout simple:

Tu fait un raccourcis de ton executable Teknoparrot puis tu fait clic droit sur ton raccourci. Dans 'Cible:' tu ajoute tout simplement les arguments necessaires pour le lancement de ton jeu.

Par exemple :

Chemin complet\TeknoparrotUi.exe --profile=WMMT5.xml

 

 

  • Thanks 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Le 25/06/2018 à 13:36, djexpert a dit :

I'm sorry.
I forgot to write the URL in readme.txt.

 

 

I'm just curious....does this require win10? Reason I ask is because I've noticed things like the Lindbergh emulation seem to need win10 to work properly(budgieloader,etc).

and for the life of me I cannot get this game working on win7. GameLoaderAllRH doesn't load properly(config won't go past warning screens & loader doesn't run at all-I'm assuming because config isn't running properly first).

Trying the alternative method  to boot SOR, mentioned earlier in the thread, I can get the game to boot, but only if I do not run jconfig first. At that point I get an error message with a long list of errors about various things and the game exits(perhaps because I couldn't run jconfig first?).

So, I'm curious if all this is because I'm trying on win7. I do have a win10 box I can use, so that's not an issue...just curious if, like with the Lindbergh stuff, I'm wasting my time trying to run this on win7. Any input would be appreciated.

Thanks!

Modifié par Bruce

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Yop,

Mise à jour des coins enabler

Ajout de:

chaos code

dream raider

lgi (1st one)

shining force

ford racing (not the real opération)

sega rally 3 (not the real opération)

Ce sera la dernière mise à jour en tout cas pour l'ajout de jeux

lisez le readme et dépensez bien vos crédits ;)

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

++

 

  • Like 4
  • Thanks 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
23 dakika önce, atrain9 said:

Hello Im trying to get outrun 2 working on tp . I can load game but most of the graphics are missing - is it because im using a non nvidia card?

 

AMD cards with problem. Nvidia cards without problem on teknoparrot games.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Nope that is incorrect buddy, some textures are missing and need to be fixed by NTauthority and avail. Its not just a card issue it happens on both nvidia and ati

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 10 heures, Bruce a dit :

Bon ba j'ai pu trouver qu'une voiture de plus (il devrait avoir tout les véhicules pour WMMT5 )

Rajout de la Lancer Evolution VI MR:

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

 

:ddl: 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

Merci Bruce tu es trop fort et cette nouvelle voiture est magnifique :very-good: 

  • Like 1
  • Thanks 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 8 heures, spindizzi a dit :

Yop,

Mise à jour des coins enabler

 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

++

 

 

Génial, merci beaucoup!!

Modifié par 7zxkv

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 1 heure, kilo55 a dit :

Can someone send me a link to the dump of Arcade Stage 4?

 

Please read 1st post... Shared mega link - Select id4exp file.

 

 

Modifié par 7zxkv

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
36 minutes ago, Raikoh said:

ID4 is buggy for everyone?

Cars sound effects are really disturbed and wonky,..

Its just buggy at the moment i'm just hoping someone can fix the steering sensitivity its like ice skating

 

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

  • Like 1
  • Haha 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
6 hours ago, fire10 said:

Nope that is incorrect buddy, some textures are missing and need to be fixed by NTauthority and avail. Its not just a card issue it happens on both nvidia and ati

Thanks for getting back to me guys so right now its unplayable ? or am I one of the unlucky ones who wont be able to play it lol ?

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
16 minutes ago, atrain9 said:

Thanks for getting back to me guys so right now its unplayable ? or am I one of the unlucky ones who wont be able to play it lol ?

Well its certainly not unplayable just not 100% perfect. You can play it from start to finish without any major problems just at certain points in the game some textures are missing

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
1 minute ago, fire10 said:

Well its certainly not unplayable just not 100% perfect. You can play it from start to finish without any major problems just at certain points in the game some textures are missing

ok i see - mine has a white screen with tire tracks visible and audio heard with forcefeedback felt on my wheel but certainly unplayable for me lol .

 

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 8 heures, spindizzi a dit :

Yop,

Mise à jour des coins enabler

 

lisez le readme et dépensez bien vos crédits ;)

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

++

 

i am your big FUN buddy... awesome work... :bravo:

Modifié par 7zxkv
  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
1 hour ago, atrain9 said:

ok i see - mine has a white screen with tire tracks visible and audio heard with forcefeedback felt on my wheel but certainly unplayable for me lol .

 

Now graphics issues that bad will be an ATI issue I think. Nezarn fixes shader issues like that, he may even have fixed that, you should join the teknoparrot Discord

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

The next version will come with Logitech G920 support, right ?

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
3 hours ago, NoKey said:

The next version will come with Logitech G920 support, right ?

I was told FFB is being added soon. Nothing specific. So maybe, maybe not.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 16 heures, cupcakesally a dit :

I'm just curious....does this require win10? Reason I ask is because I've noticed things like the Lindbergh emulation seem to need win10 to work properly(budgieloader,etc).

and for the life of me I cannot get this game working on win7. GameLoaderAllRH doesn't load properly(config won't go past warning screens & loader doesn't run at all-I'm assuming because config isn't running properly first).

Trying the alternative method  to boot SOR, mentioned earlier in the thread, I can get the game to boot, but only if I do not run jconfig first. At that point I get an error message with a long list of errors about various things and the game exits(perhaps because I couldn't run jconfig first?).

So, I'm curious if all this is because I'm trying on win7. I do have a win10 box I can use, so that's not an issue...just curious if, like with the Lindbergh stuff, I'm wasting my time trying to run this on win7. Any input would be appreciated.

Thanks!

Et moi je dit que non il passe sur Windows 7(as tu mis les fichier iDmacDrv32.dll et iDmacDrv64.dll ,dans le fichier Tie production/binarie/win 64/ ?) Par contre moi je sais pas pourquoi j'ai toujours ce message a la con.......

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

(bref je vais attendre la version publique du loader teknopparot pour le lancer,sa sera plus simple)

 

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
On ‎6‎/‎26‎/‎2018 at 6:47 PM, Bruce said:

Et moi je dit que non il passe sur Windows 7(as tu mis les fichier iDmacDrv32.dll et iDmacDrv64.dll ,dans le fichier Tie production/binarie/win 64/ ?) Par contre moi je sais pas pourquoi j'ai toujours ce message a la con.......

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

(bref je vais attendre la version publique du loader teknopparot pour le lancer,sa sera plus simple)

Yes, you are right...that will be the easiest solution. Thanks for the reply.

[Edit]

After doing some testing, it seems this might have to do with iDmacDrv64.dll. If using the version from 2/12/2017 then the game will give the Fast I/O error.

If using the version from 6/23/2018 the game simply crashes and won't run(0xc000005).

TypeX3Temp.dat is in C:\ and required files are in binaries\win64.

I did get jconfig to work finally(I wasn't using the proper version before).

Still can't get GameLoaderAllRH to work at all. :(

Not much help I know, but maybe the ragnarok iDmacDrv64 will work for you(it's the 62K version dated 6/23).

[Edit 2]

Did some more testing....realized I'm a teknoparrot patron and the new patreon version has an entry for SOR...

Used the 89KB iDmacDrv64.dll (e.g. not the ragnarok one) and set compatibility to vista sp2 as suggested in the thread and...

It booted! And I could insert credits! Couldn't figure out how to actually start it, but didn't have all the controls configured so maybe that's it.

But at least I made a little progress with it. Still on Win7 btw(because I don't have another teknoparrot key for my win10 machine).

 

Modifié par cupcakesally
  • Like 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Créer un compte ou se connecter pour commenter

Vous devez être membre afin de pouvoir déposer un commentaire

Créer un compte

Créez un compte sur notre communauté. C’est facile !

Créer un nouveau compte

Se connecter

Vous avez déjà un compte ? Connectez-vous ici.

Connectez-vous maintenant

×