Jump to content
spindizzi

Teknoparrot Loader (v1.0.0.292/28) | Arcade PC

Recommended Posts

pourquoi mes jeux fonctionnent avec Teknoparrot 1.92 et pas avec la version 1.94 ??

 

why my games work with Teknoparrot 1.92 and not with version 1.94 ??

 

:furax:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Download the new openparrot 32 and 64 and put them into your TP folder and your games should work

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 43 minutes, buddylove a dit :

Anyone, any luck running Lindbergh games on win 7 and Intel HD graphics?

 

Lindbergh games won't work with Intel HD, HotD4 could work, but others won't, Intel HD isn't for gaming.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A question about these "dumps", are these the arcade versions ?

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, ARJ2426 said:

even my friends can do it i'm kind of mad that wont work conveniently

I hope you get touchscreen workin, could be fun !!

:ptdr: @1:35

 

Edited by linglang

Share this post


Link to post
Share on other sites
Le 07/03/2018 à 10:26, andyph a dit :

Hi guys, I wonder why my WMMT5 crash after run it on TeknoParrot 1.41,
Whats wrong with my file?
and how can i fix that error?

wmmt5crash.PNG

I have the same problem, how is this error fixed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If working new patreon version without problem. I'm thinking about playing at Vewlix.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, NoKey said:

If working new patreon version without problem. I'm thinking about playing at Vewlix.

 

 

 

What does your MK game probably ran through MAME have anything to do with this thread?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, linglang said:

A question about these "dumps", are these the arcade versions ?

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Hard to say. I suggest you look at this link: 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strange problem since 1.93 version , Lets go jungle loads but the start button wont work ! . i have to exit and go controller settings press the save button , again disable and enable use mouse for gun games , save in order for it to work. i have to repeat the procedure everytime i restart Tp. any ideas ?

Edited by naderkadd1981

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, naderkadd1981 said:

Strange problem since 1.93 version , Lets go jungle loads but the start button wont work ! . i have to exit and go controller settings press the save button , again disable and enable use mouse for gun games , save in order for it to work. i have to repeat the procedure everytime i restart Tp. any ideas ?

This is a common issue with this game. I have to run it first in windowed mode, get in game then exit. After that run it full screen in order to use the mouse.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, arcade_power said:

This is a common issue with this game. I have to run it first in windowed mode, get in game then exit. After that run it full screen in order to use the mouse.

aha so its definetly a bug in the loader. i did not have this problem in the 1.92 version on windows 10. But this one needs to be fixed . let that be on the list of future fixes :). 10x for the help 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, sky2310 said:

 

Hard to say. I suggest you look at this link: 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

I NEED LINK FOR ALL THIS GAMES :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

In OR2, is any solution known for the lack of smoke at the beginning of the skid at the start?

I have a Lindberch system and I see differences in the effects of the sun, it seems that have to adjust the value "SunHeightValue" according to the screen resolution.

Does anyone know how this works.?

Edited by Abelardator2
Bad translation

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minuti fa, Mackie3009 ha scritto:

Can some confirm which Lindbergh games are working ok with amd cards please?

For me only Hod4.

Vf5b and c with shader fix too have glitch on p2 player. Vt3 with shader fix have glitch on players. Outrun don't start. Lgj with shader fix have black screen and go out. T.p 1.93

Edited by xbrunox

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are right. The system I use only supports MAME. TeknoParrot does not support. I took the videos I played TP games. Im gonna ask you to let me upload. :D

@sky2310

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, shkop said:

ohhh ok thanks !:) but where I download the new open parrot 32 and 64? ?

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 19 minutes, xbrunox a dit :

Vf5b and c with shader fix too have glitch on p2 player. Vt3 with shader fix have glitch on players. Outrun don't start. Lgj with shader fix have black screen and go out. T.p 1.93

 

what glitch? can you share screenshots?

 

for LGJ you need to copy that cgGL.dll it comes with to TeknoParrot folder and overwrite.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minuti fa, DamnIsAbusiveLOL ha scritto:

 

what glitch? can you share screenshots?

 

for LGJ you need to copy that cgGL.dll it comes with to TeknoParrot folder and overwrite.

Tomorrow I'll share screenshots. Yes I've copied the CgGL.dll of the shaders in teknoparrot folder and I've used the bat file, but LGJ don't start on my cab with ati hd7970. 

Edited by xbrunox

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 1 minute, xbrunox a dit :

Tomorrow I'll share screenshots. Yes I've copied the CgGL.dll of the shaders in teknoparrot folder and I've used the bat file, but LGJ don't start on my cab with ati hd7970. 

 

I don't remember if game has log in the console, but if it has, can you post LGJ console too? (both game's console log in a txt would be helpful)

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 ore fa, DamnIsAbusiveLOL ha scritto:

 

I don't remember if game has log in the console, but if it has, can you post LGJ console too? (both game's console log in a txt would be helpful)

Hi

These are the screenshots with all the bugs.

IMG_20190403_064523.jpg

IMG_20190403_064410.jpg

IMG_20190403_064223.jpg

IMG_20190403_064600.jpg

IMG_20190403_064715.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

quelqu'un sait ou je peux trouver le jeu "

- Bishi Bashi Channel
j'ai vue que spicetool le fait marcher mais je ne trouve pas le dump.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does someone know if TP devs are working on texture issue for hotd4. 

??? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il y a 2 heures, xbrunox a dit :

Hi

These are the screenshots with all the bugs.

 

VT3 issue is known (its a gpu limitation, so unless someone rewrites the whole shader, or removes unnecessary characters from the game (like the referee, etc.) it will be broken)

 

I haven't seen that VF5 issue yet, interesting.

 

LGJ doesn't show anything meanful in the log sadly, getting that 1 issue is "normal", game should work

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, DamnIsAbusiveLOL said:

 

Lindbergh games won't work with Intel HD, HotD4 could work, but others won't, Intel HD isn't for gaming.

 

So far Intel HD isn't that bad, and it's very good with arcade emulation (when it work it's always solid 60fps).

 

I tried Afterburner Climax, games start, sound works but only the 2D HUD is rendered, 3D graphic is not rendered.

I wish modders could work also on Intel HD fixes and not just AMD...

Share this post


Link to post
Share on other sites
à l’instant, buddylove a dit :

 

So far Intel HD isn't that bad, and it's very good with arcade emulation (when it work it's always solid 60fps).

 

I tried Afterburner Climax, games start, sound works but only the 2D HUD is rendered, 3D graphic is not rendered.

I wish modders could work also on Intel HD fixes and not just AMD...

 

Intel doesn't have support for the required nvidia APIs, unless someone makes an opengl emulator, it won't be possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

People get I/O errors when starting School of Ragnarok ?

Use these files.

 

You get a I/O error ?

Use these files, place them in:

C:\School of Ragnarok\TieProduction\Binaries\Win64

(Game NEEDS to be installed in the root of C: as far as I know, otherwise you get this error.)

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

I left a tutorial in the TUTO section.

 

Download GameLoader ALL RH. (3.3.0)

Run Game Loader Installer.exe in the game folder, configure.

(C:\School of Ragnarok\TieProduction\Binaries\Win64)

Run Game Loader All RH.exe, this starts SOR.

 

You get a error of Gameloader not wanting to load ?

Press TTX.ini settings to default.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Please upload the 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

to other locations (dropbox, mega) so other people can download it later.

I will  leave this file here till, 10-04-2019, but I need the space in my mailbox.

 

Size: 494729 bytes (483 KiB)
SHA256: 127DF149389804514470C7CD061239A57EDFDF6C4C841CC3DC177EC693B08E5C
 

 

I posted this also in the GameLoader All RH thread.

But it keeps "disappearing".:gene:

Edited by linglang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Initial D 4 & 5 crash/instantly close after getting to the menu or starting the attract mode on Windows 7/Nvidia. Anyone else have this problem or am I just fucked unless I downgrade to Win10? I'm using latest non-patreon teknoparrot but this was also a problem before, at least the games are launching I guess...

edit: Afterburner Climax also crashes once the attract mode starts/if i press start, so I feel like anything 3D on lindbergh doesn't work for me.

Edited by buttass

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minuti fa, adenin ha scritto:

VF5 b and c start well and  are crashing just before starting the round, any ideas why I am getting this?

Try to change the shaders.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, xbrunox said:

Try to change the shaders.

If you mean the shader.farc file, i replaced it in the rom folder already. It is the same with the Let's go jungle, the game starts and then just before entering the level it crashes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
38 minuti fa, adenin ha scritto:

If you mean the shader.farc file, i replaced it in the rom folder already. It is the same with the Let's go jungle, the game starts and then just before entering the level it crashes.

unfortunally with LGJ I've the same problem, I've an AMD GPU, but with VF5 with the new shaders i've resolved, but i've glitch, look at my older post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×