Jump to content
spindizzi

Teknoparrot Loader (v1.0.0.186) | Arcade PC

Recommended Posts

il y a 4 minutes, soso92 a dit :

alas for me Bruce's method does not work if the game is not on c: rawart it does not start

dommage mais sur C pas ailleurs ,,bizard ce truc ......:what:

 

tu fait comment pour le test mode .......Merci d'avance:very-good:

 

PS:patiente j'ai la fibre optique mais pas encore active ,donc après je vais faire des jeux prêt a l'emplois :very-good:.....

Edited by Bruce

Share this post


Link to post
Share on other sites

De mon côté, il est sur J:\TeknoParroT\Games\Raw Thrills PC\Fast n Furious Drift\ et le jeu se lance ;)

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 9 minutes, bonky0013 a dit :

De mon côté, il est sur J:\TeknoParroT\Games\Raw Thrills PC\Fast n Furious Drift\ et le jeu se lance ;)

 

lol plus on va loin dans la lettre ""D/E/F etc...J"  plus on rajoute de fichier (chez moi sa marche pas quand je met un dossier de plus..):what:    

 

PS:Comment tu fait pour le test mode????

 

En attendant je vais tester d'autre jeux sur cette version 157 

Edited by Bruce

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol oui faudra que je rectifie ça.... A force de changer de DD ..... :)

 

Je viens de le mettre sur J:\Fast n Furious Drift\  et ça marche aussi.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 4 minutes, bonky0013 a dit :

lol oui faudra que je rectifie ça.... A force de changer de DD ..... :)

 

Je viens de le mettre sur J:\Fast n Furious Drift\  et ça marche aussi.

Tu fait comment pour aller dans le test mode ?.......

J'ai envie d'enlever l'insert coin et(voir d'autre réglage si on peut changer la langue ou les miles par km)

 

EDIT: A propo de After burner climax ,en prenant le chemin tout a droite il crash aléatoirement a la fin du jeux 

Edited by Bruce
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bin en fait je cherche depuis tout à l'heure et j'ai pas l'impression que le jeu en a un.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, WildWolf said:

nope LGI3D has a better resolution

 

BTW. I sat a key for the service menu and the game will not let me in it. Go figure...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dans le fichier audit  ça parle de "Test Mode From Game" donc il y en a bien un :)

Edited by bonky0013

Share this post


Link to post
Share on other sites

FF DRIFT launches but I cant get the control to work

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 19 minutes, bonky0013 a dit :

Dans le fichier audit  ça parle de "Test Mode From Game" donc il y en a bien un :)

ces bon j'ai trouvé(ho la la la fatigue ces ce bouton ""sa dépend ou on la mis lol """ )

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Maintenant il devrais fonctionne le test mode ou pas lol.....

edit : et bien il marche pas.

Edited by Bruce
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tout simplement... :P

Erf ^^

 

Edit : L'input ne semble pas être pris en compte pour le moment

Edited by bonky0013
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 10 minutes, bonky0013 a dit :

Tout simplement... :P

Erf ^^

 

Edit : L'input ne semble pas être pris en compte pour le moment

tu veux dire que la touche du test mode ne marche pas car chez moi impossible d'aller sur le test mode il marche pas.....

Edited by Bruce

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone, in any version of TP, ever had Outrun 2 running properly in a LAN? If so would u be willing to share how you made it work?

 

Currently setting up my twin cab, and need my Outrun fix.

Edited by Lazz

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Lazz said:

Has anyone, in any version of TP, ever had Outrun 2 running properly in a LAN? If so would u be willing to share how you made it work?

 

Currently setting up my twin cab, and need my Outrun fix.

Yeah, however you need to enter test mode and configure Cabinet ID and number of Cabinets. In your case. Set player 1 to Cabinet ID 1 and Total Cabinets to 2. On Player 2 set Cabinet ID to 2 and Total Cabinets to 2. Keep in mind though, if you do this the game will not start unless both PCs are up and running. It will hang on the Network screen until it finds the other PC and says Network Connection Established.

Edited by bestekar

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, bestekar said:

Yeah, however you need to enter test mode and configure Cabinet ID and number of Cabinets. In your case. Set player 1 to Cabinet ID 1 and Total Cabinets to 2. On Player 2 set Cabinet ID to 2 and Total Cabinets to 2. Keep in mind though, if you do this the game will not start unless both PCs are up and running. It will hang on the Network screen until it finds the other PC and says Network Connection Established.

 

 

I came that far. I’m running static ip’s and have yet to establish a connection. I’m on tp 1.89.

 

what version are you running, and did you have to set the ip’S anywhere in the game or config files?

 

thanks for your help bestekar

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, mode11 said:

So is there no workaround then to SR3 not working with the latest version of Windows 10? 

go back to version 1803

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Lazz said:

 

 

I came that far. I’m running static ip’s and have yet to establish a connection. I’m on tp 1.89.

 

what version are you running, and did you have to set the ip’S anywhere in the game or config files?

 

thanks for your help bestekar

 

Just curious, what IPs are your machines set to? Sometimes these games only work for a specific range (not sure on OR2).

 

And are you 100% certain you don't have any firewalls in your way? 

 

You shouldn't have to do anything beyond setting IPs in TeknoParrotUI and then setting the Cab ID and Group inside Test menu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, sTo0z said:

 

Just curious, what IPs are your machines set to? Sometimes these games only work for a specific range (not sure on OR2).

 

And are you 100% certain you don't have any firewalls in your way? 

 

You shouldn't have to do anything beyond setting IPs in TeknoParrotUI and then setting the Cab ID and Group inside Test menu.

 

 

Sega friendly ips

 

192.168.1. 2/3 for computers 

192.168.1.1 router

 

firewall completely off. This is a offline only cab

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 06/05/2019 at 6:22 PM, POOTERMAN said:

 

Yawn.....yet another old and previously working game added to TeknoParrot.  I guess their just adding any old shit into it these days. :furax:

 

Any progress been made on getting any of the games that have been 'supported' for years to be actually working 100% without problems?

 

No, thought not.. :(:

 

@soso92 Here's an icon I made for the game a while back when it was perfectly playable without needing to be run in TeknoParrot.

 

 

 

 

 

 

Indeed Gaz my man. It's a shame they haven't been able to get a certain other Raw Thrills game added, one that I know you're as keen as I am to see cracked. One with an H2O theme and more than a little OVERDRIVE!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Lazz said:

 

 

Sega friendly ips

 

192.168.1. 2/3 for computers 

192.168.1.1 router

 

firewall completely off. This is a offline only cab

 

Dang, sounds like it should work fine! 

 

Any other potential network interfaces that might interfere? I know you said it's offline LAN, but just checking. :)

 

Does your 1.1 router serve DHCP at all? The only last thing I would try would be to move away from static IPs and let the router serve reserved DHCP (that's how mine is). If I think of something else, I'll be sure to respond again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fast n Furious se lance nikel mais j'ai un probleme de calibration. Pour ceux qui joue sur manette vous avez mis quoi dans TP dans Wheel Axie et une fois en jeu comment avez vous calibrer au demarrage.

Merci

Edited by Trymado

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a une heure, Trymado a dit :

Fast n Furious se lance nikel mais j'ai un probleme de calibration. Pour ceux qui joue sur manette vous avez mis quoi dans TP dans Wheel Axie et une fois en jeu comment avez vous calibrer au demarrage.

Merci

Au commencement du jeux met ta direction tout a gauche puis a un moment il va te demander de mettre ta direction tout a droite (ne lâche pas ,jusqu’à voir un message (((((réglage réussi ou je sais plus quoi))))     

par contre pas moyen d’accédé au test mode le bouton ne fonctionne pas et le bouton music fonctionne pas et pas moyen de faire une sauvegarde .(une dernière chose quand on appuie sur start ou sur flèche gauche et droite ces trop sensible,comme si il y avais un bouton turbo)j'utilise les flèche gauche et droite du clavier ces moins sensible et plus facile pour choisir les voitures ou circuits.

sinon j'ai choisi xinput et analogique gauche pour la direction.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Et j'ai tester tout les jeux que j'ai,sinon enfin MKDX 1.10 ce connecte direct (sa sauvegarde bien sur la 157)

Edited by Bruce

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 5 minutes, Bruce a dit :

Au commencement du jeux du ta direction tout a gauche puis a un moment il va te demander de mettre ta direction tout a droite (ne lâche pas ,jusqu’à voir un message (((((réglage réussi ou je sais plus quoi))))     

par contre pas moyen d’accédé au test mode le bouton ne fonctionne pas et le bouton music fonctionne pas et pas moyen de faire une sauvegarde .(une dernière chose quand on appuie sur start ou sur flèche gauche et droite ces trop sensible,comme si il y avais un bouton turbo)j'utilise les flèche gauche et droite du clavier ces moins sensible et plus facile pour choisir les voitures ou circuits.

sinon j'ai choisi xinput et analogique gauche pour la direction.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Et j'ai tester tout les jeux que j'ai,sinon enfin MKDX 1.10 ce connecte direct (sa sauvegarde bien sur la 157)

 

On a le meme pad ca va grandement m'aider, je test ca merci encore Bruce

 

EDIT: marche au top merci !

Edited by Trymado
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il y a 3 heures, MrThunderwing a dit :

 

Indeed Gaz my man. It's a shame they haven't been able to get a certain other Raw Thrills game added, one that I know you're as keen as I am to see cracked. One with an H2O theme and more than a little OVERDRIVE!

moi aussi je l'attend :very-good:

  et un autre jeux de course mais j'ai oublier le titre (ces un jeux ou on peut détruire les décors)

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone else get a game crash of Fast 'n Furious Drift with the error message "sdaemon.exe has stopped working"?

Can't seem to make it work. :(

Edited by GamingRob

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 30 minutes, GamingRob a dit :

Quelqu'un d'autre aurait un crash de jeu de Fast 'n Furious Drift avec le message d'erreur "sdaemon.exe a cessé de fonctionner"?

Je n'arrive pas à le faire fonctionner. :(

Oui moi j'ai eu ça hier une bonne partie de la soirée en essayant de le lancer d'un autre endroit que C:\rawart que ce soit avec le sdaemon.exe d'origine ou la version patché en 1080p.

Et encore ce soir j'ai essayé de le lancer d'un autre endroit que C:\rawart mais ça ne fonctionne toujours pas et pourtant il dois bien y avoir un moyen de réussir à le lancer de n'importe quel endroit

Par contre dès que je met tout sur C:\rawart là j'ai aucun problème de message "sdaemon.exe a cessé de fonctionner"

Je trouve que avec le "sdaemon.exe d'origine le jeu est vraiment très moche à chier graphiquement.

Mais en utilisant le "sdaemon.exe 1080p c'est nettement plus beau mais problème de bug graphique quand il faut rentrer son nom ça bug un peu au niveau de l'affichage mais rien de bien méchant.

 

Edited by soso92
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 1 minute, soso92 a dit :

Oui moi j'ai eu ça hier une bonne partie de la soirée en essayant de le lancer d'un autre endroit que c:rawart que ce soit avec le sdaemon.exe d'origine ou la version patché en 1080p.

Par contre dès que je met tout sur C:\rawart là j'ai aucun problème de message "sdaemon.exe a cessé de fonctionner"

 

 

 

Tout comme Bruce moi à n'importe quel endroit il se lance. Je suis sous Win 7 ca change peut-être quelque chose.

 

1557268194-capture.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 5 minutes, Trymado a dit :

 

Tout comme Bruce moi à n'importe quel endroit il se lance. Je suis sous Win 7 ca change peut-être quelque chose.

 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Je suis aussi sur windows 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Lazz said:

 

 

I came that far. I’m running static ip’s and have yet to establish a connection. I’m on tp 1.89.

 

what version are you running, and did you have to set the ip’S anywhere in the game or config files?

 

thanks for your help bestekar


I dont remember what version. I downloaded the first version that supported Lindbergh on Win7 and then I vent to github and manually updated to what was the latest builds at the time. I tested running it on 10.1.1.x  adresses which worked fine. Never tried running it on 192.168.1.x adresses though. But did you set the IP adress for each cab in TP and the Subnet (Network - Mask =255.255.255.0) Gateway and DNS ? Some other games I have tried with TP checks your Gateway setting to determine what IP series it should try to broadcast to regardless of what your Network IP settings are set to, so you cant leave Gateway blank even if these are offline cabs. Oh one more thing, I dont really think it matters though but I will metion it anyways. All my PCs were set to DHCP, but I gave them "Static" IPs by reserving adresses for each PC by MAC adresses in my router.

Edited by bestekar

Share this post


Link to post
Share on other sites

For FnF Drift, try to keep the path to sdaemon.exe as short as you can, and no "strange" characters. A "rawart" folder being on C: root is not necessary. 

 

You should also remove "d3d8.dll" and "dinput.dll" if you have them in the folder. Then after that, there shouldn't be anything special. Personally I was running the original sdaemon, no graphic enhancements and runs fine for me. 

 

When I had those DLL files in the folder, it would crash immediately.

  • Like 1
  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your help!

I deleted d3d8.dll and dinput.dll and moved the game to C:\Fast and Furious Drift\rawart, and the game starts now. :)

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il y a 20 heures, soso92 a dit :

Je suis aussi sur windows 7

Salut soso92 :very-good: 

J'ai réussi a faire fonctionner la sauvegarde sur Tokyo drift...

Il suffit d’appuyer sur START:

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

puis a cette ecran : (t'appuie sur ENTREE de ton clavier)

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

une fois ici:

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

tu met un code (pour ma part j'ai mis 1& + entrée du clavier) quand je met 1 ces les numéros qui se trouve au dessus de ton clavier AZERTY ou QWERTY ) 

,après bonne chance pour mettre ton pseudo t'arrivera pas donc j'ai mi que des BBBBB lol ,car le bouton est en mode turbo(ces mon avis) ""Du moment que la save fonctionne"""" 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Par contre pas moyen de mettre KM au lieu de miles  (même en bidouillant quelque part ??????)

Edited by Bruce
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reaver announces on his twitter that teknoparrot now supports the latest version of Fast and Furious ok is cool but where is this latest version where to download ???

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il y a 12 heures, sTo0z a dit :

For FnF Drift, try to keep the path to sdaemon.exe as short as you can, and no "strange" characters. A "rawart" folder being on C: root is not necessary. 

 

You should also remove "d3d8.dll" and "dinput.dll" if you have them in the folder. Then after that, there shouldn't be anything special. Personally I was running the original sdaemon, no graphic enhancements and runs fine for me. 

 

When I had those DLL files in the folder, it would crash immediately.

thank you for your tips that I tested.
I finally managed to throw it by placing the game somewhere other than on c: rawart
I created a Fast and Furious Drit folder on the desktop and put the game in without creating a rawart folder before and it works.
but as soon as I put this same file in the folder or there are all the other games that I use with Teknoparrot then it crashes .............. strange no ?????

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 23 minutes, soso92 a dit :

Reaver announces on his twitter that teknoparrot now supports the latest version of Fast and Furious ok is cool but where is this latest version where to download ???

 

Use autoupdater?

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×