Jump to content
spindizzi

Teknoparrot Loader | Arcade PC

Recommended Posts

à l’instant, soso92 a dit :

j'ai pas tester à la souris mais au pad le jeu est nickel et on peut jouer à deux

 

oué ca aucun soucis mais a la souris ca pas l'air de fonctionner meme en cochant l'option

Share this post


Link to post
Share on other sites

I totally forgot Luigi's Mansion Arcade was on TP.
Glad it's free for all now.

My antivirus didn't like the exe at first but the game runs well on my end.

~Inari

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 11 minutes, Trymado a dit :

 

oué ca aucun soucis mais a la souris ca pas l'air de fonctionner meme en cochant l'option

moi c'est la merde voilà ce que le jeu me fait comme si les textures ne marchais pas ça le fait pas toujours

tout est parfais dans l'intro et les menus mais ingame ca merde

1579907736-sans-titre.jpg

Edited by soso92

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 10 minutes, soso92 a dit :

moi c'est la merde voilà ce que le jeu me fait comme si les textures ne marchais pas ça le fait pas toujours

tout est parfais dans l'intro et les menus mais ingame ca merde

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

oula effectivement, pour une fois que j'ai aucun probleme sur un jeu

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 33 minutes, Trymado a dit :

 

oula effectivement, pour une fois que j'ai aucun probleme sur un jeu

parfois le jeu se lance bien sans aucun bug mais parfois j'ai comme sur l'image

mais c'est plus souvent le bug que sans le bug

tu es sur que tu as pas ça  ??? tu as lancé le jeu plusieurs fois ???? ça fait au moins 12 lancement que j'ai fait et ça a fonctionné que 2 fois bien

Edited by soso92

Share this post


Link to post
Share on other sites
I hope the next one is Batman!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, arcade_power said:

Along with "Lost Land Adventure" :bravo:

Usually with a main core update there is some new games included but this release has zero new ones...I'm kinda sad and disappointed...not gonna lie. Was hoping for Batman or Lost Land adventure.

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 38 minutes, soso92 a dit :

parfois le jeu se lance bien sans aucun bug mais parfois j'ai comme sur l'image

mais c'est plus souvent le bug que sans le bug

tu es sur que tu as pas ça  ??? tu as lancé le jeu plusieurs fois ???? ça fait au moins 12 lancement que j'ai fait et ça a fonctionné que 2 fois bien

 

2 fois de suite apres c'est ptete la chance du débutant ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know I'm like the only one but here's hoping that Yugioh DT works without the need to only be in the D:\ drive and has working touch inputs that works no matter what.

I never got a chance to play Batman and I'm sure it'll be a blast when it works in TP. Specular interactive hasn't disappointed me yet. 

Lastly, Super excited on the Lindbergh sound fixes. 

 

Glad to see more great news this week!

~Inari

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, williecoiote said:

How can i change resolution for Luigi's Mansion?

 

Try this.. may help

 

Luigi Mansion Arcade\oxGetHwInfo.ini

resolution        = 1920x1080 | UNIQUE

 

or

 

Luigi Mansion Arcade\DataGlobal\EN\Data\System\Config\DefaultConfig.csv

[Screen],,
VIDEO_XSIZE,1920,ƒrƒfƒI‰ð‘œ“xW1920
VIDEO_YSIZE,1080,ƒrƒfƒI‰ð‘œ“xH1080
FULL_SCREEN,TRUE,ƒtƒ‹ƒXƒNƒŠ[ƒ“‚©‚Ç‚¤‚©

 

other wise wait for RH loader 342 or Djexpert FHD file :ennuyeux:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where is the fuc... fp/coin settings tab ? Im blind and a heart patient.

 

Shall we go in the morning and buy a fp/coin setting? What is this amk :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, NoKey said:

Where is the fuc... fp/coin settings tab ? Im blind and a heart patient.

 

Shall we go in the morning and buy a fp/coin setting? What is this amk :P

i think you forget 1 thing... Reaver always FUN with Non Patreon members... :ptdr:
there is no Coin setting including Test Menu...if you assign coin button and untick Free Play then during game already 250 Coins show :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Trymado said:

 

oué ca aucun soucis mais a la souris ca pas l'air de fonctionner meme en cochant l'option

yep i just tried it and the use mouse for gun option doesn't seem to work  ... but the game runs fine with a controller using xinput.

sometimes some games don't work using the mouse option ...but usually restarting it /entering test mode/ restarting tp fixes it but yea i tried that but still no go with Luigis mansion

 

other than that the game runs fine .

Share this post


Link to post
Share on other sites

im unable to load luigis mansion, i get black screen and nothing happens?? 

both patch have been applied but im still not able to load the game? 

 

any advice?? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 2 Minuten schrieb myarcade:

im unable to load luigis mansion, i get black screen and nothing happens?? 

both patch have been applied but im still not able to load the game? 

 

any advice?? 

 

u are a patreon member?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, putzipuh said:

 

u are a patreon member?

no i am not a patreon member.. but its now free?

 

i just get a black screen that hangs once i click launch game?? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

OMG.... axis Y in Let's go jungle is inverted now!  :furax:

 

hope they permit to choose if we want this feature or not in a near future!

 

i understand some people could want this if they own a kind of a gun like in the most recent arcade railshooter (analog gun with inverted axis) , but some of us, are using lightguns (or wiimotes like me) and this is only a mess to play with the Y axis inverted!

Share this post


Link to post
Share on other sites

VACUM exe not responding?? anyhelp please??

Share this post


Link to post
Share on other sites

when i do the same thing as mr thunderwing describes : crashing in first 15 seconds in game and pick first driver, first car in menu, the boost button and controls all work in Sega Race Tv... Only last course doesnt work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For me Sega Race TV crash when I use the boost (like before the new version of Tecknoparrot) and the sound is not perfect, it spits! In fact nothing has change!!

Revear is a fucking liar!!! Don't trust this shitty guy!!

Edited by Safur

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 3 minutos, Safur dijo:

For me Sega Race TV crash when I use the boost (like before the new version of Tecknoparrot) and the sound is not perfect, it spits! In fact nothing has change!!

Revear is a fucking liar!!! Don't trust this shitty guy!!

Could the ADMINS start to ban, please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, Safur said:

For me Sega Race TV crash when I use the boost (like before the new version of Tecknoparrot) and the sound is not perfect, it spits! In fact nothing has change!!

Revear is a fucking liar!!! Don't trust this shitty guy!!

did you try harm Opensegaapi ?

 

Harm's file

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, eljose said:

 

try with admin rights :(

 

tried that also, but then it wouldnt even load.. thanks for your advice tho

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, spiderzsoft said:

did you try harm Opensegaapi ?

 

Harm's file

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Where should we place the file? In openparrot 32 and 64 folder or in game folder ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, naderkadd1981 said:

Where should we place the file? In openparrot 32 and 64 folder or in game folder ?

past in main folder where is TeknoParrotUi.exe
don't need if your TP is updated... before using must backup your file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, spiderzsoft said:

past in main folder where is TeknoParrotUi.exe
don't need if your TP is updated... before using must backup your file.

 

mines is in Teknoparrot folder inside root folder (where is TeknoParrotUi.exe), thats where original file was 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×