Jump to content
Sign in to follow this  
mekodical

Anyone have Gallaghers gallery working? in Aug 2021

Recommended Posts


Hi All,

I've been playing around with Gallagher's Gallery and apperently its working on WInUAE.

This is the only game i need to finish my collection or working games.

The game itself is terrible, so bad in fact that i need and want it regardless of whether its any good or not. lol!

I can see the rom is loading as after a while i can see the "Gallaghrs Gallery - High score table after a while and the "Credits Screen" but no video.

When playing round i have also managed to get the game loading but crashes after opening part of vid.

After researching most of google there is mention of a working avi file by videofile by earok , problem is every link on the internet for downloading is dead.

Is their any chance anyone has a working copy of the entire game they could upload? (working about 250mb size in total with all files.) Then i can just rename the folder paths and see if this makes any difference)

I have tried ripping the 360p video from youtube as apperently its the full game but not sure if the video is the right length or starting at the correct point.

Thanks in Advance.

Edited by mekodical
update

Share this post


Link to post
Share on other sites

You will need to register on EAB then get access to the FTP site, Gallaghers Gallery is in the Miscellaneous folder. I had a working version last year and it took some doing using a guide on the forum but I no longer have it around.

 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/30/2021 at 10:28 PM, Dasboot said:

You will need to register on EAB then get access to the FTP site, Gallaghers Gallery is in the Miscellaneous folder. I had a working version last year and it took some doing using a guide on the forum but I no longer have it around.

 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hi Dasboot, thanks for that yeah i have been there and it still wont work i can see its loading the rom OK and config menu works, just wont run the video when using all of Eerocks vids and guide. MAybe something to do with my AMD Radeon GPU?

 

Any further help would be most appreciated its the last ALG game i need and its the most annoying thing ever to setup :(

On 8/30/2021 at 10:28 PM, Dasboot said:

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×