Jump to content
sky2310

[Arcade PC] Star Wars: Battle Pods (Namco System ES3)

Recommended Posts

36 minutes ago, Gwyllion said:

Means I have to copy whole files and folders?

No, just leave it blank and do nothing with it.
Just run the game from your usual location.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Gwyllion said:

 

Tried this but still got no save?Thanks for the patience tho 👍

Edited by patrickwright
Wrong quote

Share this post


Link to post
Share on other sites

ive noticed machstorm no longer loads?

 

i was wondering if its related to starwars and TP update? 

 

has anyone else got issues loading machstorm?

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, myarcade said:

ive noticed machstorm no longer loads?

 

i was wondering if its related to starwars and TP update? 

 

has anyone else got issues loading machstorm?

Mach Storm works fine for me in latest TP, no issues at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, arcade_power said:

Mach Storm works fine for me in latest TP, no issues at all.

 

thanks man, i got it sorted.. i just deleted it and re downloaded it and all is working.. :very-good:

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 49 minutes, Trymado a dit :

Le mod 2D Dome fonctionne chez vous ?

non pas encore

utilise plutot maj+1 c'est mieux

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 55 minutes, myarcade a dit :

ive remarqué machstorm ne charge plus?

 

Je me demandais si c'était lié à Starwars et à la mise à jour de TP? 

 

Quelqu'un at-il des problèmes de chargement de machstorm?

j'ai essayé et machstorm fonctionne très bien aucun problème

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 2 minutes, soso92 a dit :

non pas encore

utilise plutot maj+1 c'est mieux

 

j'ai test mais ca fait un effet zoomer du coup on perd en image mais ca fait le job en attendant 

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 2 minutes, Trymado a dit :

 

j'ai test mais ca fait un effet zoomer du coup on perd en image mais ca fait le job en attendant 

Oui franchement c'est pas mal du tout avec cette manip

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Trymado said:

Click 2 times on 


Can you be more specific? I tried clicking the mouse buttons a few times and that didn’t work if that’s what you are referring to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 16 minutes, bojo5150 a dit :


Can you be more specific? I tried clicking the mouse buttons a few times and that didn’t work if that’s what you are referring to.

Just click twice on the small gray window and it will disappear. If you do not see your cursor, press the windows key

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, xtremebuga said:

Good job my friend, but here my game is muted, is it possible to correct this?

i'm not sure whats causing this problem for u ... sound works perfectly fine for me

it might be hardware related

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, patrickwright said:

Absolutley loving it. Have been waiting for this ever since I saw it in the Arcade!

 

 

Me too! Can't believe I can just play it in the comfort of my own home now, pretty awesome. Thanks to all involved in bringing it home!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Game is awesome. Can't wait for the dome hack:)

Anyone using direct input able to get the inverted option removed/changed? I'm using a Hotas Thrustmaster stick and no matter what settings I use, its inverted in game (ie when i push stick forward it goes down, when i pull stick back it goes up). I wanna try it the other way (when i push stick forward, it goes up, when I pull it back it goes down). Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone else have an issue after existing the game where the windows start menu doesn't open when clicked? In general Windows functions just fine but when I click on the start menu icon to shut the PC down it doesn't open. This only happens after playing Battle Pod I'm on Win 7 x64

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, blastinsanity said:

The game seems to not launch with teknoparrot on my Arcade cabinet (win10 pro 64bits) i have a small black rectangle in the upper left corner and that all ! (tested on my pc and it works, same config win10 pro 64bits :/)

If i try to launch the game through RSLauncher.exe or SWArcGame-Win64-Shipping.exe the application work (with in game errors and not playable but i suppose this is normal without teknoparrot) so it seems to be related to teknoparrot, someone else did have this problem ?

Have you got it sorted out. I am having the same issue. Nevermind. Just untick windows option.

Edited by isilkin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello. I could finally run the game, though a bit slow I think due to the high resolution. Match Storm is the same system and runs faster.

 

If only I could lower the resolution, it might help, but I cannot find the way.

 

 

 

Edited by customizer2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@soso92


many friends asking me about low res setting.... here is the Res Setting

  • Patth: \Documents\My Games\UnrealEngine3\SWArcGame\Config\SWArcSystemSettings.ini

ResX=3520 
ResY=1980  

this is actual setting.... so change what you want....  640X480 work perfect for my old CRT  :very-good:

 

  • For best performance use OpenGL True

AllowOpenGL=False
 

 

  • For Hide RSLauncher.exe title durning game... Fullscreen True

Fullscreen=False

 


sorry for bad English :timide:
hope you understand what i mean it... Thanks

Edited by spiderzsoft

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Thanks Spidezsoft ! I will try your instructions. Hope I can run in 1280 x 720 so the game goes faster ! :)

 

Edited by 7zxkv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just changes back to std settings when i run the game.

Tried changing it from read only but reverts back after starting game 

Edited by 7zxkv

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Mackie3009 said:

Just changes back to std settings when i run the game.

Tried changing it from read only but reverts back after starting game 


Try setting up a custom resolution profile for this game in your video card’s settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 16/11/2019 at 9:11 AM, Manson976 said:

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Wonder if we can mod this to remove the curve??


There was this Freeware software that can manipulate game display with a feature to curve (classic CRTs) and straighten video. I forgot what it’s called but I think this can be achieved by running third-party software.

 

If anyone remembers please post as this app was quite popular several years ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good morning all
Tip found by Bruce and me for those who have small PC configuration copy / paste the archive files into the folders of your game (make a copy of your original files before).
The game will be in 720p and the Vsync has been deactivated.
The game is much faster at loading and also in gameplay.
You can use Shift + 1 to remove the effect of the dome.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il y a 7 heures, bojo5150 a dit :

Quelqu'un d'autre a-t-il un problème après avoir existé dans le jeu où le menu Démarrer de Windows ne s'ouvre pas lorsqu'on clique dessus? En général, Windows fonctionne très bien, mais lorsque je clique sur l'icône du menu Démarrer pour éteindre le PC, celui-ci ne s'ouvre pas. Cela ne se produit qu'après avoir joué à Battle Pod, je suis sur Win 7 x64

Oui moi aussi j'ai la même chose je suis sur Win 7 64 bits

si tu double clic plusieurs fois sur démarrer alors juste après ça va re fonctionner

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il y a 5 heures, customizer2 a dit :

Salut. Je pourrais enfin lancer le jeu, quoique un peu lent à cause de la haute résolution. Match Storm est le même système et fonctionne plus rapidement.

 

Si seulement je pouvais baisser la résolution, cela pourrait aider, mais je ne trouve pas le chemin.

 

 

 

Utilise ceci et ton jeu sera beaucoup plus rapide

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 2 minutes, soso92 a dit :

Oui moi aussi j'ai la même chose je suis sur Win 7 64 bits

si tu double clic plusieurs fois sur démarrer alors juste après ça va re fonctionner

 

Meme pb je sais pas vraiment à quoi c'est du.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il y a 5 heures, spiderzsoft a dit :

@ soso92


beaucoup d' amis me invitant à créer basse résolution .... voici la Res Réglage

  • Patth: \ Documents \ Mes Jeux \ UnrealEngine3 \ SWArcGame \ Config \ SWArcSystemSettings.ini

ResX = 3520 
ResY = 1980  

c'est le réglage actuel .... alors changez ce que vous voulez .... le travail 640X480 est parfait pour mon ancien tube cathodique  :very-good:

 

  • Pour de meilleures performances, utilisez OpenGL Ture

AllowOpenGL = False
 

 

  • Pour Hide RSLauncher.exe titre de jeu ... Fullscreen Ture

Fullscreen = False

 


désolé pour le mauvais anglais :timide:
espérons que vous comprenez ce que je veux dire ... Merci

Merci bien mon amis :very-good:

j'avais déjà ces deux options comme dans ton message

AllowOpenGL = False Fullscreen = False

 

J'ai changé la résolution comme ceci :

ResX = 1280  
ResY =  720

 

ATTENTION après avoir modifier ce fichier SWArcSystemSettings.ini il faut cocher en lecture seul parce que sinon après le jeu reviens automatiquement au réglages de base

 

Je pense qu'il dois être possible de modifier encore d'autres options pour mettre le jeu encore plus léger. 

 

EDIT : ce que j'aimerai beaucoup pour déactiver c'est le rumble du pad.........

Le problème que je rencontre dans ce jeu avec mon pad Xbox one qui est connecté avec un cable USB

A cause de la vibration du rumble pendant le jeu mon pad se déconnecte et il met quelques secondes pour se reconnecter.

Parfois il arrive entre 2 parties que le rumble du pad ne soit plus actif alors que je n'ai rien changé et à ce moment le jeu est plus lent avec des sons qui font comme si j'allais avoir un reboot du PC plantage system écran bleu

Je sais que sur windows 10 avec l'interface de microsoft il est possible de déactiver le rumble du pad mais hélas avec windows 7 il n'y a pas cette interface avec toutes les options comme dans la vidéo

 

 

Edited by soso92

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, sky2310 said:


There was this Freeware software that can manipulate game display with a feature to curve (classic CRTs) and straighten video. I forgot what it’s called but I think this can be achieved by running third-party software.

 

If anyone remembers please post as this app was quite popular several years ago.

I hope someone will remember unfortunately that doesn't give us much to search on :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a une heure, soso92 a dit :

Utilise ceci et ton jeu sera beaucoup plus rapide

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

moi j ai un soucis quandje vais dans le test mode pour activer le freeplay puisque je trouve plus de coin boutton je rappuie sur test pour sortir mais la j ai l image qui fait des flash avec marqué network searching ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 3 minutes, REVENGEMANX a dit :

moi j ai un soucis quandje vais dans le test mode pour activer le freeplay puisque je trouve plus de coin boutton je rappuie sur test pour sortir mais la j ai l image qui fait des flash avec marqué network searching ...

Met le test mode qui est dans le lien mega et ton problème sera régler après avoir mis le fichier tu n'aura plus besoin d'aller dans le test mode pour ça le jeu restera en freeplay tout le temps

Share this post


Link to post
Share on other sites
55 minutes ago, Manson976 said:

I hope someone will remember unfortunately that doesn't give us much to search on :(


Yeah sorry pal, I used it for emulators a while back so cannot recall its name or am sure it will even work. ☹️

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×