Jump to content
witherzombie222

[Arcade PC ] Nicktoons Nitro (Raw Thrills)

Recommended Posts

Thank you very much sir that even not appears in the official, the problem is what after insert coin and press start... this also happends whit free play mode. The 3d think work as i can see the atrack demo in-game (TP1.0.0.524)

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Any idea?. (All MSVC installed and directx9 too).

Edited by losultimosdiasarcade

Share this post


Link to post
Share on other sites

My game won't even start at all. It tries to startup but just crashes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Cartoonish Weeb said:

My game won't even start at all. It tries to startup but just crashes.

Use the latest tp and try to put the folder rawart on drive c then change in the test menu of the game to freeplay and it should work 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I there a patch to play it an high resolution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 9 minutos, Cartoonish Weeb dijo:

My game won't even start at all. It tries to startup but just crashes.

Well the same issue than me whit another dump. To solve this simply put the "tomkennyisourhero" folder as is (NOT inside a folder like example Nicktoons Nitro Racing!) into the root folder of your prefered drive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In teknoparrot config menu,If i set the fps fix to 0 it's runs super fast,if i set the fix to 1 or any other value the game runs super slow.

Is there a way to run the game at stable 60 fps?

Edit : locking sdaemon to 60 fixed the issue.

Now i have no sound in the attrack mode even if set to "yes" in the test menu and maxed the volume.

Edited by Raikoh

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/1/2021 at 6:24 PM, R.R.Z. said:

Use the latest tp and try to put the folder rawart on drive c then change in the test menu of the game to freeplay and it should work 

Nope. I tried that too and it just crashes as soon as I press the start button.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Raikoh said:

In teknoparrot config menu,If i set the fps fix to 0 it's runs super fast,if i set the fix to 1 or any other value the game runs super slow.

Is there a way to run the game at stable 60 fps?

Edit : locking sdaemon to 60 fixed the issue.

Now i have no sound in the attrack mode even if set to "yes" in the test menu and maxed the volume.

 

 

How did you lock it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Le 02/02/2021 à 00:27, Rex2573 a dit :

I there a patch to play it an high resolution?

 

Not a patch but I'm able to run it in full HD with the help of dgvoodoo 2.72

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 ore fa, Tremolux ha scritto:

 

Not a patch but I'm able to run it in full HD with the help of dgvoodoo 2.72

May you help me with a preconfugured file please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 39 minutes, Rex2573 a dit :

May you help me with a preconfugured file please?

 

Just unzip this file in the rawart folder

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okkkkkk...thanks a lot my friend

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone please provide a tutorial on how to get this game working in TP?

 

The necessary folder structure, which executable to select, which files/apps needed, etc?

 

Thanks in advance!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il y a 20 heures, GodElite a dit :

Can someone please provide a tutorial on how to get this game working in TP?

 

The necessary folder structure, which executable to select, which files/apps needed, etc?

 

Thanks in advance!

 

 

 

Hello go here

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

after on TP

image.png.6f47f040e6216c67072e1475d90f06ff.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried this game on the c drive, a drive, b drive, z drive, whatever drive...with free play enabled and it just crashes everytime I press the start button. I must be missing something here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@F.U.W.W

After you set up nick toons in tp, did you change the name of the game folder by any chance? I had the game running fine, but re named the game folder. On next launch of game, it got to title screen then crashed back to tp UI. The only way I could run the game was by renaming the game folder back to the original name. After doing that, it worked again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, Son of Blindboy said:

@F.U.W.W

After you set up nick toons in tp, did you change the name of the game folder by any chance? I had the game running fine, but re named the game folder. On next launch of game, it got to title screen then crashed back to tp UI. The only way I could run the game was by renaming the game folder back to the original name. After doing that, it worked again!

No...I didn't change the name at all. I wonder if I have a bad dump of the game?

Edited by F.U.W.W.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's the one I have too. I updated to 527 on TP and it still crashes when I press the start button. My computer doesn't like this game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, F.U.W.W. said:

I've tried this game on the c drive, a drive, b drive, z drive, whatever drive...with free play enabled and it just crashes everytime I press the start button. I must be missing something here.

I just got this game working for me and I use D: drive just make sure the folder is at the root of the drive and in test menu free play is selected since we can’t add coins anyway and it should work,mines kept crashing at first today until I moved my folder  (rawart) to the root 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, POPO69 said:

ok for you?

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Thank you. I will try it out later and see if it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, tommiegunz said:

I just got this game working for me and I use D: drive just make sure the folder is at the root of the drive and in test menu free play is selected since we can’t add coins anyway and it should work,mines kept crashing at first today until I moved my folder  (rawart) to the root 

I'll try that out too. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×