Jump to content
spiderzsoft

The Ninja Warriors Once Again Switch XCI

Recommended Posts

e4ef92c414b900e5c0f550d57802f4ea15361310

 

The-Ninja-Warriors-Once-Again-Switch-XCI

 

The+Ninja+Warriors+Once+Again+Switch+NSP

 

The+Ninja+Warriors+Once+Again+Switch+NSP

 

The+Ninja+Warriors+Once+Again+Switch+NSP

 

Recommended:
System: Windows 10 (x64) or higher
OpenGL 4.0 (4.5 is used if available)
Processor: 3.4 or 4.5 ghz
RAM: minimum 8 GB, 16 GB more (recommended)
7th or 8th Generation i5 & i7 Computers recommended

 

Download Link

NINTENDO SWITCH EMULATOR FOR PC:

Yuzu windows-15-06-19 including Shaders 

https://mega.nz/#!Bl5hBAiR!CvPHVrsktl2jOxGfR5ibKbTkWEAd0CUH_GnfCFB89UE

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Patch key

Keys and update 

https://1fichier.com/?m8esgldvgqk377qxjtio

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Rom

Ninja Saviors Return of the Warriors

https://1fichier.com/?8qp382mk188mki7hni0a

 

 

  • Like 5
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

for me, it have some graphic issue: characters seems to lose a black blackground so they are transparent in some black parts. Do you have the same problem? maybe amd graphics related.

i7 with 4gb amd: Right speed

i5 with 2gb amd: slow

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will test well but I think my config is too low to play.......................

Share this post


Link to post
Share on other sites

cool

the game running great 

but joypad direction and button are no working

game are ready to play but no gamepad button for play working

share conf & shaders please

;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 44 minutos, phasermaniac dijo:

Same problem, are you using nvidia graphics? if so amd may be the problem.

Also, anyone have all characters unlocked? can this be shared anyway? maybe the game save?

 

i am using NVIDIA plugin and card

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minutes ago, SharkeyMods said:

Try with the last yuzu version.

I had this problem too with the attached yuzu

thanks! the latest version did the trick! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok just need to download the game now. 

i hate advertisment on these links. but thank you.

Edited by ginzu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fonctionne mais les fps font yoyo ca passe de 40 a 60fps ma config es bonne pourtant I7 2600K (4400mhz), 16DDR, Asus 980TI

Edited by micmey

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×