Jump to content
7zxkv

idMacX + Jconfig + JVSemu + SpiceTools + BemaniTools + SegaTools + etc.

Recommended Posts

hace 1 minuto, R.R.Z. dijo:

Got Deleted remind me again for the 6 buttons option after i tick the option i need to configure button 5 and 6 in player 3 yes?

TIA

 

Fighting EX Layer 6 Buttons FIX
 
1. Open jconfig
2. Go to the "Settings"
3. Tick "Connect a 2nd Fast IO (Enable players 3 and 4)"
4. Mapp the "P3 BUTTON 5" and "P3 BUTTON 6" and click "OK" for save.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone know why I am getting sound error when running Gaia Attack 4 please. I have copied the jconfig files across, installed codec install, set compatability to windows service pack 2 on game.exe. Its driving me crazy, been trying to get this work for a few days.

 

Any help would be much appreciated. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/12/2020 at 3:17 PM, R.R.Z. said:

Got Deleted remind me again for the 6 buttons option after i tick the option i need to configure button 5 and 6 in player 3 yes?

TIA

Yeah no longer available, anyone was able to grab the game dump before it got booted?

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, student123 said:

Yeah no longer available, anyone was able to grab the game dump before it got booted?

Its on virus man website section tp the link under every post of his

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone has any issue with Fighting Layer Ex? Keep getting error Failed to open descriptor file '../../../EFX/EXF/uprojet'?

 

This is with Virus man version of the game on his site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, student123 said:

Anyone has any issue with Fighting Layer Ex? Keep getting error Failed to open descriptor file '../../../EFX/EXF/uprojet'?

 

This is with Virus man version of the game on his site.

This and also samurai have sometimes errors because they use temp jconfig we all waiting for a proper one or them to be on tp

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have added JCONFIG to the list of exception of the antivirus but it keeps deleting the file :( in ' Safe mode ' i can open JCONFIG  without any problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, eljose said:

i have added JCONFIG to the list of exception of the antivirus but it keeps deleting the file :( in ' Safe mode ' i can open JCONFIG  without any problem

On my acarde cabinet I uninstalled all antiviruses, just too many issues with them with these installs. 

Edited by student123

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/16/2020 at 8:23 AM, R.R.Z. said:

This and also samurai have sometimes errors because they use temp jconfig we all waiting for a proper one or them to be on tp

Strangely samurai shodown runs great, but no video playback. This one just crashes whatever I do. Wondering if it's the dump I have. 

 

Got it working, had to also move it to the c drive, game works wonderfully from there and video plays back. 

Edited by student123

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, got Fighting Ex layer working. Had to move to the c drive, then set compatibility to windows 8 for the main exe and also run with admin rights. Works perfect now, I on windows 10 if anyone is wondering.

Share this post


Link to post
Share on other sites

With me no game work for me with Jconfig! I have a beautiful fatal error.

Edited by Safur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il 16/7/2020 Alle 18:33, student123 ha scritto:

Strangely samurai shodown runs great, but no video playback. This one just crashes whatever I do. Wondering if it's the dump I have. 

 

Got it working, had to also move it to the c drive, game works wonderfully from there and video plays back. 

how did you fixed videos playback???

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, alessandro784 said:

how did you fixed videos playback???

I just put the game folder on the c drive, worked for some reason without any issues from there. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bemani Tools

 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I dont know if it is the right post but I could not find the fighting layer ex one.

 

Anyone know how to fix the descriptor failed error in  fighting layer ex?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, gasabbath said:

Hi, I dont know if it is the right post but I could not find the fighting layer ex one.

 

Anyone know how to fix the descriptor failed error in  fighting layer ex?

 

Thanks!

Had the same issue, seems it's a path issue, fixed it by putting the game in the root of the c drive. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 8 horas, student123 dijo:

Had the same issue, seems it's a path issue, fixed it by putting the game in the root of the c drive. 

Thanks, it worked. Is there a fix that allowed the game running in other drive?

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, gasabbath said:

Thanks, it worked. Is there a fix that allowed the game running in other drive?

Not sure, didn't try anything else after I got it to work on c:

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 8 horas, student123 dijo:

Not sure, didn't try anything else after I got it to work on c:

The solution that eathearty1 gave, worked perfect to run the game form D drive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello. I have a problem with IIDX, Bemanitools doesn't seem to support holds with MIDI. Please either implement that or make spicetools compatible with versions older than Tricoro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×