Aller au contenu
cyrille2hk

[Arcade PC] Daytona 3 (Sega Amusements like Europa-R System)

Messages recommandés

41 minutes ago, Harry99710 said:

Files should look like my attached image, first run shell.exe to make the game configs (it should say security error) then run daytona

file.png

 

When i run shell.exe i get the followig error "dk2win32.dll could not be found"

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
3 dakika önce, wallmachine said:

 

When i run shell.exe i get the followig error "dk2win32.dll could not be found"

 

You need to install DESkey DK2 drivers, you can get it at

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Modifié par J20
  • Thanks 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

This is when opening 'Shell.exe' and I get "ERROR! SECURITY FAILURE 2"

 

To open this menu press "T" and use "T" to enter and use "Y" to move down

 

C:\Sega\shell\Cabinet - 171225.log
Log Started : 25/12/2017 - 22:33:49:080
[ 22:33:49:080 ] Setting Cabinet SKU to mask 0x01000001
[ 22:33:49:080 ] Cabinet SKU set to UNKNOWN

 

C:\Sega\shell\ioboard - 171225.log

Log Started : 25/12/2017 - 22:33:45:911
[ 22:33:45:911 ] HIDioThread : IOBOARD_INITIALISE
[ 22:33:45:912 ] InitIOBoard : Couldn't find IOBoard device
[ 22:33:46:911 ] HIDioThread : IOBOARD_INITIALISE
[ 22:33:46:912 ] InitIOBoard : Couldn't find IOBoard device
[ 22:33:47:911 ] HIDioThread : IOBOARD_INITIALISE
[ 22:33:47:911 ] InitIOBoard : Couldn't find IOBoard device
[ 22:33:58:630 ] HIDioShutdown : Called
[ 22:33:58:630 ] HIDioShutdown : Shutting Down

 

C:\Sega\shell\Mainthread - 171225.log
Log Started : 25/12/2017 - 22:33:49:044
[ 22:33:49:044 ] Shell Version: 171206
[ 22:33:49:044 ] Launcher Version: Unknown
[ 22:33:49:044 ] Disk Image: Unknown
[ 22:33:49:045 ] Daytona Version: 171221

 

C:\Sega\shell\system - 171225.log
Log Started : 25/12/2017 - 23:50:19:718
[ 23:50:24:532 ] Unable to find security key.
[ 23:50:51:709 ] Unknown error occurred in WinMain update list, WinMain.

 

C:\Sega\shell\TestSysInfo - 171225.log

Log Started : 25/12/2017 - 22:33:49:193
[ 22:33:49:212 ] XML Error - Menu Item count doesn't match (12 specified, read 13 items) in ENGLISH localisation

 

C:\Sega\shell\Tournament - 171225.log

Log Started : 25/12/2017 - 22:33:49:567
[ 22:33:49:567 ] Checking ini file at : c:\Sega\GameData\tournament.ini - No such file though
[ 22:33:49:567 ] Tournament System Initialised

 

 

Modifié par wallmachine
  • Like 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
On 12/26/2017 at 11:45 AM, ducon2016 said:

Impossible is not French: D

 

Offset 0xDCA97: 0F 85 BC 00 00 00 38 05 C8 F9 5A 01 0F 85 B0 00 00 00 becomes 90 90 90 90 90 90 38 05 C8 F9 5A 01 90 90 90 90 90 90

 

 

French is available.

 

I changed the HEX values for the Daytona.exe and it loads now. I just don't know how to set the controller keys any idea?

 

The "YOU" box is the webcam using you as the driver.

 

Modifié par wallmachine
  • Thanks 2

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
12 dakika önce, ducon2016 said:

Impossible n'est pas Francais :D

 

Offset 0xDCA97: 0F 85 BC 00 00 00 38 05 C8 F9 5A 01 0F 85 B0 00 00 00 devient 90 90 90 90 90 90 38 05 C8 F9 5A 01 90 90 90 90 90 90

 

 

Awesome, thanks a lot! The game doesn't crash anymore. The only thing that's still screwed is the controls now, InpWrapper.exe in the Shell folder seems to be in charge of that.

 

13 dakika önce, wallmachine said:

 

French is available.

 

Whats this for?

 

Just replace the string above in the Daytona.exe file with a hex editor and it shouldn't crash now. 

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 2 heures, ducon2016 a dit :

Impossible n'est pas Francais :D

 

Offset 0xDCA97: 0F 85 BC 00 00 00 38 05 C8 F9 5A 01 0F 85 B0 00 00 00 devient 90 90 90 90 90 90 38 05 C8 F9 5A 01 90 90 90 90 90 90

 

Bravo rien a dire plus de plantage(retour windows) mais la crois de driection de la manette xbox360 ces les bouton vue de daytona.(sinon il y a rien a paramétrer la manette xbox360 est déjà reconnu mais ces bizarre ou bout d'un moment la manette ne marche plus)

 

par contre dans la piste la voiture continus d'accelerer et de tourner a gauche.(on peut juste changer les vues)

mais par contre impossible de quitter le jeux (echap ne marche pas,alt+F4 ne marche pas .

J'ai du l’arrêter avec le gestionnaire de tache.

DUA.png

je vais essayer avec le loader 1.21 a la place de sega rally 3.....

 

oui effectivement en utilisant le loader 1.21 et en choisissant lexe de daytona a la place de celui de sega rally 3. il ce lance  et le bouton echap fonctionne bien pour quitter le jeux.

Par contre pour le mettre en plein écran j'appuie sur ALT + ENTER.

Comme d'hab les bouton ne marche plus apres avoir choisie la première option.

Modifié par Bruce

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 1 heure, Cbeluz40 a dit :

Bruce tem como postar o .exe modificado para a galera obrigado

 

exe modificado :very-good:

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

  • Like 1
  • Haha 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 5 heures, Bruce a dit :

Gratulujeme co říci více pády (zadní okna), ale myslet na regulátoru XBOX360 driection tyto tlačítka Daytoně. (V opačném případě není nic, co nastavit regulátor Xbox360 je již rozpoznán, ale tyto bizarní nebo po nějaké době regulátor již nefunguje)

 

na druhé straně v trati vozidlo nadále urychluje a odbočíme vlevo (můžeme jen změnit názory)

ale na druhé straně nemožné opustit hru (echap nefunguje, alt + F4 nefunguje.

Musel jsem to zastavit u manažera úkolů.

DUA.png

Pokusím se s nakladačem 1,21 namísto sega rally 3 .....

 

ano vlastně pomocí loader 1.21 a výběrem denní hry místo sega rally 3. spustí a tlačítko echap funguje dobře, aby opustil hru.

Na druhou stranu, abych ji na celou obrazovku stiskl ALT + ENTER.

Jakmile obvykle zvolíte první možnost, tlačítko nebude fungovat.

 

I'm glad it works for others


Controls do not work, right in the game ..
It only works (Start and change the look)
Teknoparror does not work

 

I found another thing to turn off check (Netvork Discovery)

 

Create Configuration Text >> Insert ipconfig.ini into game (GameData)

Must contain text:

[Configuration]
ParallelPort = 888
CalibrationLeft = 10
CalibrationRight = 26

[Window]
Fullscreen = 1
Width = 1920
Height = 1080
PositionX = 100
Position = 100
Cursor = 1

[Graphics]
RestartAttempts = 5
Adapter = 0
Refresh = 60

[System]
Debug = 0
Version = 171206

[Sound]
Enabled = 1
Primary = 1
Volume = 100

[Variables]
Directory =. \ Variables
RefillDelay = 10

[Game]
AssetDir = C: \ SEGA \ shelld
width = 720
height = 1280
Fullscreen = 0

[Debug]
Enabled = 1
Purge = 7
DebugLaunchDir = C: \ SEGA \ Daytona
DebugLaunchExe = Daytona
ExpandGameInit = 1
Forceinpout64 = 1

[Debug - Standard]
DebugOutput = 1

[Network]
Active = 0
Domain = 127.0.0
Baseaddr = 1
Port = 18888
CabinetDomain = 192.168.1
CabinetBaseAddr = 1
CabinetPort = 1234
CabinetActive = 1
MasterTimeout = 15000
ClientTimeout = 15000

[ShellNetwork]
MasterTimeout = 70000
ClientTimeout = 70000
 

Modifié par sonic323

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

yeah the controls don't really work however

 

If you have a xbox controller plugged in you can press start button obviously.....if you have CHAMPIONSHIP MODE=ON under gamesettings then you can move left and right in first menu with controller and triggers work to select

 

after that xbox controller stuff mostly doesnt work except for D pad as view change and start button

 

Keyboard left and right works in following menus but doesnt work ingame

 

Seems like they disable the xbox analog sticks and triggers after selecting game mode

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

If the submits emulate a driver

 

So it will be the best game this year 2017-2018

 

We can play in the net (up to 8 games)
Camera works (Shows shape)
Try to mount 2 monitors, (can be displayed?) as well as billboard data?, try.
The game of  bypasses the protection key, which is very good ..

Allow emulation of inputs to professionals.

 

I have no experience, maybe RH loader?

Modifié par sonic323

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Ok.. ill answer.. G29 no good :-)

 

I thought maybe it would read the wheel/pedals after getting past the menus and into the game but no go.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Bravo à tous pour votre travail remarquable quel avancé :very-good:

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Le ‎12‎/‎25‎/‎2017 à 01:38, wallmachine a dit :
Il y a 14 heures, J20 a dit :

 

You need to install DESkey DK2 drivers, you can get it at

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

 

When I setup the driver DESkey DK2 drivers, I have the the dk2win64.dll (my system is 64 bits) but I am looking for the dk2win32.dll. Anybody can share ?

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
il y a 23 minutes, 7zxkv a dit :

sur quel systeme ca tourne ce daytona 3 ?

J'ai cherche mais pas trouvé le nom exact du nom du system je sais juste qu'il est sorti en 2016

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

ENG:

I have a serious problem. When the game starts it doesn't display correctly. What can i do? I have the fix installed.:triste:

 

FR:

J'ai un problème grave. Lorsque le jeu démarre, il ne s'affiche pas correctement. Que puis-je faire? J'ai le fix installé.:triste:

Daytona 2017-12-26 13-51-10-36.jpg

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

 

When the game was created, the system was labeled as (Sega Europa 2)
----------------------------------- --------------- ----------------------------------- -------
Ford Racing, have similar features (Shell, etc.) Sega europa
Sega Rally 3
Grid Racing

Sega Europe

 

The Sega Rally 3 was poorly secured
Therefore, when it was dumped, the game could be started (only demo) and the drivers did not work

Modifié par sonic323
  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 1 heure, davidfpc86 a dit :

ENG:

I have a serious problem. When the game starts it doesn't display correctly. What can i do? I have the fix installed.:triste:

 

FR:

J'ai un problème grave. Lorsque le jeu démarre, il ne s'affiche pas correctement. Que puis-je faire? J'ai le fix installé.:triste:

 

De mon côté GPU NVIDIA et cela fonctionne bien. Est ce que tu as un GPU AMD par hasard ?

Modifié par cyrille2hk

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
hace 24 minutos, cyrille2hk dijo:

De mon côté GPU NVIDIA et cela fonctionne bien. Est ce que tu as un GPU AMD par hasard ?

Non, j'ai un GPU NVIDIA. Comme est-ce que je le peut corriger?

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Hi guys have I missed something, my game loads perfectly to the attract screen and runs the demo great. I cannot find how top insert coins and start, im using an xbox 360 pad, any ideas. Thankyou all!

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Cheers guys at least ill be able to see it in game now until the controls are fixed, cannot believe this is working!!! :-)

Is the xbox controller supposed to be able to start the game on freeplay as ive tested the pad and also all the keyboard keys but still cant start it lol

Ah it started now, weird

 

Obviously the car just pulls left and you cant control it but this is going to be a great fun game me thinks!

 

Modifié par fire10
  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
13 ore fa, Bruce ha scritto:

exe modificado :very-good:

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

Sorry its available only for premium...other hosts?

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
hace 7 horas, davidfpc86 dijo:

ENG:

I have a serious problem. When the game starts it doesn't display correctly. What can i do? I have the fix installed.:triste:

 

FR:

J'ai un problème grave. Lorsque le jeu démarre, il ne s'affiche pas correctement. Que puis-je faire? J'ai le fix installé.:triste:

Daytona 2017-12-26 13-51-10-36.jpg

I think these update pack is missing things, because in these circuit looks good.

 

Je pense que ce pack de mise à jour manque des choses, parce que dans ce circuit, il semble bon.

Daytona 2017-12-26 21-16-37-03.jpg

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

purer sa ressemble a l'arcade .

 

  • Like 1

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites
Il y a 9 heures, davidfpc86 a dit :

I think these update pack is missing things, because in these circuit looks good.

 

Je pense que ce pack de mise à jour manque des choses, parce que dans ce circuit, il semble bon.

Daytona 2017-12-26 21-16-37-03.jpg

salut a toi
pendant le jeu presse F1 puis decoche comme sur l image

48bq5kb0hytl1r7zg.jpg

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Créer un compte ou se connecter pour commenter

Vous devez être membre afin de pouvoir déposer un commentaire

Créer un compte

Créez un compte sur notre communauté. C’est facile !

Créer un nouveau compte

Se connecter

Vous avez déjà un compte ? Connectez-vous ici.

Connectez-vous maintenant

×