Aller au contenu
derole123

[Patchs] Initial D 7 Renderer.ini And Exe

Messages recommandés

I found out how to change resolution on id7 exes so did just that and uploaded them here. Tested with 21:9 monitor and working flawlessly. If you would like a custom resolution PM me on discord (derole123#2960) and I might add it to the list of resolutions. Only done 3 for now (1920x1080, 2560x1080 and 5760x1080) but might do more.

 

Download:

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

 

Hope you enjoy :D

Initial D7 patch arcade pc.jpg

  • Like 4

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Thanks for this man, thumbs up for effort. btw, how did you setup your idas 7 aa? Can't get it worked until now

 

I just used id7, decrypted exe and patreon build of teknoparrot

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

I just used id7, decrypted exe and patreon build of teknoparrot

Yeah, I know that, I got only teknoparrot cmd running without the game window, is this some sort of bug? Maybe I'll wait for its final release

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Yeah, I know that, I got only teknoparrot cmd running without the game window, is this some sort of bug? Maybe I'll wait for its final release

 

Are you patreon and using NVIDIA GPU?

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Hi ,can I get the games file? Please

They should be somewhere on emuline.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

il y a ce

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/
(plus complet) aussi.

  • Like 3

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

il y a ce

Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/

    Le message, les images et le lien sont :ph34r: caché Inscrit toi pour le voir ou connecte toi https://www.emuline.org/register/
(plus complet) aussi.

Still doesn't have 1280x1024 custom resolution.

FR: N'a toujours pas de résolution personnalisée 1280x1024.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Still doesn't have 1280x1024 custom resolution.

FR: N'a toujours pas de résolution personnalisée 1280x1024.[/size]

A contact is written in #1.

Why don't you contact him? .

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

A contact is written in #1.

Why don't you contact him? .

Ok mate sorry

EDIT: It's need to be a friend right to PM him?

Modifié par Chris12

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Well i'm waiting for a 1280 x 1024 .exe for Initial D - 6 AA too. :very-good:

But guess it may will not be possible or look strange becouse Sega RingEdge use 16:10 ( 1920×1200 ) native.

Modifié par MaximeX

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

This is awesome.  Thank you! Is there any way for someone to create an HD exe patch for ID6 & ID7 for 1680x1050 resolution.  That is my resolution and i've had a lot of issues with these two games crashing and i wonder if it's because my resolution is a bit unique.  Thanks again. 

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Well i'm waiting for a 1280 x 1024 .exe for Initial D - 6 AA too. :very-good:

But guess it may will not be possible or look strange becouse Sega RingEdge use 16:10 ( 1920×1200 ) native.

So now you playing Initial D which resolution?

But is it Game Loader All Rh can change the resolution? Because I can't run the Game Loader and I just very confused with the Game Loader.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

So now you playing Initial D which resolution?

But is it Game Loader All Rh can change the resolution? Because I can't run the Game Loader and I just very confused with the Game Loader.

I use the 1280x768 .exe and change the Resolution in initialD.ini to 1280x1024. This way i loose some of the Screen on bouth sides becouse the image will be stretched but i can life with it. ^_^

P.S.: I use TeknoParrot Loader only.

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

As soon as I stop checking this thread it blows up 😂.

4:3 wouldnt be very practical as I imagine it would cut off the hud and fov would be quite narrow so no point on that. If anyone wants 16:10 can do that

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

As soon as I stop checking this thread it blows up .

4:3 wouldnt be very practical as I imagine it would cut off the hud and fov would be quite narrow so no point on that. If anyone wants 16:10 can do that

Jap... That's exactly what i have now... So Chris12 look's like we need to have a 16:9 or 16:10 LCD or deal with it. ^_^

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Créer un compte ou se connecter pour commenter

Vous devez être membre afin de pouvoir déposer un commentaire

Créer un compte

Créez un compte sur notre communauté. C’est facile !

Créer un nouveau compte

Se connecter

Vous avez déjà un compte ? Connectez-vous ici.

Connectez-vous maintenant

×